- Berichten
- 1.415
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ik heb hem nu pas een keer gebruikt… en eerlijkheidshalve was ik toen wat te ongeduldig en plakten mijn hamburgers wat. Ga ervanuit dat het beter gaat als ik geen honger heb@Sabine hoe bevalt dat extra zware rooster?
Stond nog niet op het lijstje hier maar hey, het word ook ooit weer kerst dus![]()
Nog niet warm genoeg Stijn
Ik zou toch opletten met galvanische bouten in de Q. Better een rvs zoeken, al zal je dit enkel low en slow gebruiken ?Gisteren een verhoogd rooster voor mijn Primo XL gemaakt.
- Rooster 44 cm van de Action voor €3
- Slotbouten, ringetjes en moeren voor €8
Totale schade €11.
Een verhoogd rooster van Primo zelf kost €97.
Het idee had ik trouwens van bluesmoke-bbq.nl:
Bekijk bijlage 67703Juancho's Dubbel Grill Verdubbelt Uw Barbecue Capaciteit
Over verdubbelen van het grill rooster oppervlak voor indirect grillen en warm roken in een kogel barbecue.www.bluesmoke-bbq.nl
Bekijk bijlage 67704
Ik had inderdaad gekeken naar rvs, maar de zaak waar ik was had die niet liggen in de lengte die ik wilde.Ik zou toch opletten met galvanische bouten in de Q.
Dat is een beste vangst!Hele hoop weer gekocht
- nieuw rooster en slow n sear van onlyfire (beide als backup)
- nieuwe peper & zoutmolen van lars nysom, geen peper meer langs onderkant, zeer tevreden over
- extra tang (voor die prijs kon ik het niet laten liggen, moest er eentje stuk gaan)
- nieuwe weegschaal, want de oude was niet zo accuraat
- extra smasher & 2 kegels voor te smelten
- pizza screen van de buyer voor pizza van buiten naar binnen te brengen, zodat het niet op een bord hoeft te liggen en de bodem nog even wat kan rusten, is eigenlijk eens om te testen als het wat doet
- en nog wat ander kookgerei
Bekijk bijlage 67744Bekijk bijlage 67747
Zal ik doenBen benieuwd.
Hoe je ons op de hoogte hoe hij werkt?
Ben oprecht benieuwd naar deze.
Ik vraag mij af of dat voldoende is of dat je hem vier keer moet vullen. Ik heb die schelp van Weber en met Smoking Flavours zaagzel. Die wel aanblijft. Maar voor een zalm bv doe ik 2 runs en daar gaat echt veel meer rookmot in.Eindelijk een vacuümsealer gekocht!
Ik wil voor het eerst vlees gaan pekelen, roken en dan drogen.
Met de equilibrium brine methode, in een vacuümzak.
Trouwens, als je iets op Amazon.nl wilt kopen, check dan ook Amazon.de nog even voor hetzelfde artikel.
Scheelt soms wel een derde van de prijs, verzendkosten zijn vaak hetzelfde, en je kan gewoon met Ideal betalen
Bekijk bijlage 66861
Oh ja, koud roken ga ik met een smoke tube doen, gewoon in de offset.
Heb deze gekocht op Ali voor een euro of 8. Kan ik hem zelf niet voor maken
Bekijk bijlage 66862
En deze pallets: https://www.pure-vlam.nl/product/14145357/premium-apple-blend-pellets-12-7kg-afhaalprijs
Mooi zakje vol, kan ik wel een tijdje mee vooruit.
Kijk dat is een slim iets. Gelukkig Alu zijpanelen maar een houten ‘werk’ tafel die leuke halve manen gebrand heeft van roosters en deflectorsVorige week een hittebestendige mat van Napoleon besteld. Ideaal voor vieze en hete roosters of pannen die van de bbq af komen. Kunnen er zo op en dat beschermt mijn buitenkeuken. Vanavond gebruikt en net gewoon afgewassen.![]()
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
Ik kan je vertellen dat zelfs Alu zijtafels strepen krijgen van roosters…Kijk dat is een slim iets. Gelukkig Alu zijpanelen maar een houten ‘werk’ tafel die leuke halve manen gebrand heeft van roosters en deflectors![]()
Ga ik met een weekje of 2 uitproberenIk vraag mij af of dat voldoende is of dat je hem vier keer moet vullen. Ik heb die schelp van Weber en met Smoking Flavours zaagzel. Die wel aanblijft. Maar voor een zalm bv doe ik 2 runs en daar gaat echt veel meer rookmot in.