Beef en Steak

Mijn laatste BBQ aanwinst

1000047817.jpg


Mijn laatste aanwinst: mijn verjaardagscadeautje. Officiële Weber, maar nieuw gekocht via Marktplaats. Nieuw rekje en plancha over de hele breedte (achterkant is met ribbels). Vanavond smash burgers op het menu!
 
Laatst bewerkt:
Bekijk bijlage 66161

Mijn laatste aanwinst: mijn verjaardagscadeautje. Officiële Weber, maar nieuw gekocht via Marktplaats. Nieuw rekje en plancha over de hele breedte (achterkant is met ribbels). Vanavond smash burgers op het menu! Jullie inzicht: nodig om vanmiddag nog de seasons of lekker doen na de eerste sessie vanavond?
Als ie nog niet geseasoned is eerst seasonen…
 
Dat is een hele mooie! Heb je er een goede smash tool bij? Ik heb vandaag een plakspaan getest, werkt perfect, maar is wat de groot dus de haakse slijper gaat er in binnenkort

Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
 
Ik heb de classic 1 sinds 1,5 maand maar de soap stone is top. De gietijzeren plaat met ribbels en glad ook. Alleen moet je voor eieren bakken wel water pas staan. Alsook voor olijfolie. Maar ik had ook mijn grillguru verkocht en toen doorgepakt. En je krijgt lekker veel bij kamadoe joe voor relatief weinig. Heel veel plezier ermee. Hoe bevallen de KJ Big blocks btw?
Gisteren low and slow sessie gehad met de big blocks, prima houtskool !
 
Vandaag onder garantie een nieuwe kamado Joe top vent ontvangen. Geen coating meer aan de binnenkant! Kijken of deze het langer volhoudt
IMG_3899.jpeg
 
Eindelijk tijd gevonden om hem op te halen.

Een rookoven van meer dan 200 jaar oud.
Die hebben ze hier vroeger gebruikt om worsten en vis in te roken.

IMG_0999.jpeg

IMG_1003.jpeg

IMG_1004.jpeg

IMG_1006.jpeg

IMG_1005.jpeg

image.jpg


Aangezien er door de jaren heen meerdere personen dingen aan hebben gedaan zijn er links en rechts wat dingen aangepast.

Ik ga hem in ieder geval een hoop liefde geven en waarschijnlijk een nieuw verflaagje.

Eerst maar eens kijken wat er allemaal kan met dit apparaat. (Behalve worsten en vis)
 
Machtig 😃. Mooi projectje Zjon
 
Eindelijk tijd gevonden om hem op te halen.

Een rookoven van meer dan 200 jaar oud.
Die hebben ze hier vroeger gebruikt om worsten en vis in te roken.

Bekijk bijlage 66431
Bekijk bijlage 66432
Bekijk bijlage 66433
Bekijk bijlage 66434
Bekijk bijlage 66435
Bekijk bijlage 66436

Aangezien er door de jaren heen meerdere personen dingen aan hebben gedaan zijn er links en rechts wat dingen aangepast.

Ik ga hem in ieder geval een hoop liefde geven en waarschijnlijk een nieuw verflaagje.

Eerst maar eens kijken wat er allemaal kan met dit apparaat. (Behalve worsten en vis)
Ben heel benieuwd naar dit project 🥰 maak er anders een leuk draadje voor aan 😜
 
Eindelijk tijd gevonden om hem op te halen.

Een rookoven van meer dan 200 jaar oud.
Die hebben ze hier vroeger gebruikt om worsten en vis in te roken.

Bekijk bijlage 66431
Bekijk bijlage 66432
Bekijk bijlage 66433
Bekijk bijlage 66434
Bekijk bijlage 66435
Bekijk bijlage 66436

Aangezien er door de jaren heen meerdere personen dingen aan hebben gedaan zijn er links en rechts wat dingen aangepast.

Ik ga hem in ieder geval een hoop liefde geven en waarschijnlijk een nieuw verflaagje.

Eerst maar eens kijken wat er allemaal kan met dit apparaat. (Behalve worsten en vis)

Gaaf, we zien de fotootjes wel verschijnen:D
 
Wat een mooi setje zo naast elkaar! Het scheelt inderdaad niet veel in grootte, verschil is veel kleiner dan ik verwachtte.
Het is inderdaad een klein verschil. De Bastards zijn in afmetingen wat groter dan BGE. Ik ben erg blij dat ik ze beide heb, nu kan ik lekker koken op verschillende temperaturen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan