BasBQ
Beef en Steak

Wat is er nieuw

Laatste profiel berichten

tijd voor een nieuwe vlog! Spare ribs op mn nieuwe speeltje Shregg! šŸ¤¤šŸ¤£

Spare ribs on the Big Green Egg Large
  • Leuk
Waarderingen: BBCharlie en Zaagmans
BBCharlie
BBCharlie
Haha leuk einde :D Bedankt voor je video, ik ga dit weekend voor het eerst spare ribs maken en heb hier als noob veel aan omdat het ook het opstarten meeneemt.
hallo, mag ik vragen waar je die plaat gekocht hebt voor je bbq? Ziet er echt dik ca va uit, en wil er ook 1 :) :) . Grz Jan
R
Roland
R
Roland
De eerste keer dat je zo'n plaat gebruikt er geen gerechten opleggen, goed insmeren met olijfolie en gedurende 20 min een klein vuur in stoken, nadien overgaan naar groot vuur. Je moet ze de eerste keer namelijk wat laten kromtrekken naar de binnenkant toe maar mag ook niet teveel vandaar eerst klein vuur. Nadien gaat bij elk gebruik de plaat kromtrekken tot het niveau van de eerste keer.
hallo, ik ken wel iemand die interesse heeft in een UDS waar is deze op te halen ???
Wat is er mooier dan op een vrije middag achter de bbq te staan. Lekker bezig mooie dingen maken. Houtskool, briketten of op gas, alle varianten geprobeerd. Nu vooral plezier met een Weber Genesis II. Het gemak van een goede temperatuurbeheersing via draaiknoppen in combinatie met de iGrill 3 is pure winst. Ik hoop hier nog mooie verhalen te lezen en veel nieuwe ideeƫn op te doen.
Bovenaan Onderaan