Beef en Steak

Mijn laatste BBQ aanwinst

Nieuwe thermometer 😁
1000016949.jpg
 
Laatst bewerkt:
Vandaag mijn nieuwe aanwinst binnen gekregen. Een Kamado joe classic 3 :D. Mijn vader wil graag leren bbq’en, dus stelde hij voor dat hij mijn Grill Guru zou nemen, en ik een bbq naar keuze uit mocht kiezen. Dat hoef je geen 2x te zeggen !! Nog even @noskos zijn 9 maanden review bekeken en de knoop doorgehakt !Super blij mee. Meteen maar een soapstone aangeschaft.
Bekijk bijlage 65900
Zozo dat is wel een hele goeie aankoop! Kj3, speksteen, spit en een hoes. Dat wordt genieten kan ik je vertellen

Lieve vader heb jij! 😆
 
😁 Ach, gewoon nieuwsgierig, meten is weten.
Eigenlijk wel, voor 3,25 :rolleyes: en het ding is nog stevig ook.



Best een stoer ding, dikwandig ook?
Van 't weekend maar even de staalborstel op de haakse slijper?
4 mm ,vind de roestkleur ook wel wat hebben.

Staat nu in mijn werkplaats om te lassen en nieuwe houten handvaten te maken
 
De Tramontina Churrasco Black 22844-110 slagersmes, 25 cm.

Ik was verkocht bij de eerste recentie op Knives&Tools.

"Een compleet overbodig mes, eerlijk gezegd, maar who cares? Voor die prijs krijg je een echt leuk stuk ´speelgoed´ om pakweg ribbetjes, groot stuk gebraad... whatever op zeer showerige doch coole wijze te versnijden bij een bbq met je kameraden erbij. Ik herhaal, compleet overbodig, maar gewoon kinderlijk fijn om te gebruiken"

Ik herhaal...
😁😁💪💪

1000032530.jpg
 
Mooi mes, moet ook zeggen dat ik de finish op deze foto veel mooier vind dan op de foto van k&t (y)
 
Moisture meter! Voor houtblokjes.
Gekocht voor 3,25 op Amazon 😅

Op het eerste gezicht lijkt hij nog best goed te werken 👍

Bekijk bijlage 65918Bekijk bijlage 65919
Je weet dat het vochtpercentage aan de buitenkant niets zegt? Om het vochtpercentage daadwerkelijk te bepalen haal je eerst een blokje door de midden. Het gaat, zoals zoveel dingen, om de binnenkant :cool:
 
De Tramontina Churrasco Black 22844-110 slagersmes, 25 cm.

Ik was verkocht bij de eerste recentie op Knives&Tools.

"Een compleet overbodig mes, eerlijk gezegd, maar who cares? Voor die prijs krijg je een echt leuk stuk ´speelgoed´ om pakweg ribbetjes, groot stuk gebraad... whatever op zeer showerige doch coole wijze te versnijden bij een bbq met je kameraden erbij. Ik herhaal, compleet overbodig, maar gewoon kinderlijk fijn om te gebruiken"

Ik herhaal...
😁😁💪💪

Bekijk bijlage 65999
:oops: dat is een beste kan menig "drillrapper" stil krijgen.
 
Vandaag mijn nieuwe aanwinst binnen gekregen. Een Kamado joe classic 3 :D. Mijn vader wil graag leren bbq’en, dus stelde hij voor dat hij mijn Grill Guru zou nemen, en ik een bbq naar keuze uit mocht kiezen. Dat hoef je geen 2x te zeggen !! Nog even @noskos zijn 9 maanden review bekeken en de knoop doorgehakt !Super blij mee. Meteen maar een soapstone aangeschaft.
Bekijk bijlage 65900
Ik heb de classic 1 sinds 1,5 maand maar de soap stone is top. De gietijzeren plaat met ribbels en glad ook. Alleen moet je voor eieren bakken wel water pas staan. Alsook voor olijfolie. Maar ik had ook mijn grillguru verkocht en toen doorgepakt. En je krijgt lekker veel bij kamadoe joe voor relatief weinig. Heel veel plezier ermee. Hoe bevallen de KJ Big blocks btw?
 
Ik heb de classic 1 sinds 1,5 maand maar de soap stone is top. De gietijzeren plaat met ribbels en glad ook. Alleen moet je voor eieren bakken wel water pas staan. Alsook voor olijfolie. Maar ik had ook mijn grillguru verkocht en toen doorgepakt. En je krijgt lekker veel bij kamadoe joe voor relatief weinig. Heel veel plezier ermee. Hoe bevallen de KJ Big blocks btw?
De soapstone eergister voor het eerst gebruikt ! Daar ga ik denk een hoop lol aan beleven. Heb een gietijzeren plaat met 1 kant glad en 1 kant ribbels, en een gietijzer rooster. Maar heb in de afgelopen jaren ( op mn dutchoven en skillets na ) echt een irritatie naar gietijzer toe. Voor mij is het teveel onderhoud omdat het ook in de schuur ligt ( blijft roesten ). Vandaar de soapstone als alternatief. De bigblocks nog niet getest, dus dat laat ik je weten. Had nog een zak dammers in mijn schuur die ik eerst op wilde maken, maar misschien dat ik het weekend wel spareribs maak met de big blocks !
 
De soapstone eergister voor het eerst gebruikt ! Daar ga ik denk een hoop lol aan beleven. Heb een gietijzeren plaat met 1 kant glad en 1 kant ribbels, en een gietijzer rooster. Maar heb in de afgelopen jaren ( op mn dutchoven en skillets na ) echt een irritatie naar gietijzer toe. Voor mij is het teveel onderhoud omdat het ook in de schuur ligt ( blijft roesten ). Vandaar de soapstone als alternatief. De bigblocks nog niet getest, dus dat laat ik je weten. Had nog een zak dammers in mijn schuur die ik eerst op wilde maken, maar misschien dat ik het weekend wel spareribs maak met de big blocks !
Geg
Ik heb de classic 1 sinds 1,5 maand maar de soap stone is top. De gietijzeren plaat met ribbels en glad ook. Alleen moet je voor eieren bakken wel water pas staan. Alsook voor olijfolie. Maar ik had ook mijn grillguru verkocht en toen doorgepakt. En je krijgt lekker veel bij kamadoe joe voor relatief weinig. Heel veel plezier ermee. Hoe bevallen de KJ Big blocks btw?
gefeliciteerd net de nieuwe classic 1 !! Mooie upgrade !
 
Pimp your Staub pan :ROFLMAO:
20240601_185501.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan