BasBQ
Beef en Steak

Nieuwe profiel berichten

wild trio, wild-zwijn kangaroe en Hert.
Gemaakt in de pot. Uitje,knoflook,spekjes, aanbakken en vervolgens het trio erbij, na enige tijd de groentes toegevoegd Met de kruiden, Na een uur of zo de wijn en chocolade erbij en het geheel 2 uurtjes laten sudderen

Bijlagen

  • IMG_5141.jpeg
    IMG_5141.jpeg
    225,1 KB · Weergaven: 37
  • IMG_5142.jpeg
    IMG_5142.jpeg
    530,6 KB · Weergaven: 34
  • IMG_5147.jpeg
    IMG_5147.jpeg
    385,3 KB · Weergaven: 28
  • IMG_5138.jpeg
    IMG_5138.jpeg
    386,7 KB · Weergaven: 30
  • IMG_5149.jpeg
    IMG_5149.jpeg
    486,3 KB · Weergaven: 35
  • IMG_5150.jpeg
    IMG_5150.jpeg
    540 KB · Weergaven: 37
  • IMG_5148.jpeg
    IMG_5148.jpeg
    610,7 KB · Weergaven: 32
  • IMG_5152.jpeg
    IMG_5152.jpeg
    513,6 KB · Weergaven: 34
HobbyBob
HobbyBob
Zeker voor herhaling vatbaar, dan iets minder scherpe kruiden erin…..lekker buiten en bezig zijn om er dan van te smullen ! Op nr de vlg zondagggg
Geproefd gevallen voor en nu al bezig om een USD te maken naar een voorbeeld op jullie site ? Ergens moet je beginnen en dan maar plank Gassssss

Bijlagen

  • IMG_1330.jpeg
    IMG_1330.jpeg
    176,3 KB · Weergaven: 72
Bart1978
Bart1978
leuk project! ik heb er jaren geleden 2 gemaakt en beide met heel veel plezier en succes gebruikt. veel succes met de bouw!
Momenteel helemaal in de kamado 'rabbit hole' verzonken
  • Leuk
Waarderingen: baconstrips
Bart1978
Bart1978
ik weet niet wat je ervaringsniveau is, maar mocht je een beginner zijn, zou ik een "standaard" Weber of Napoleon aanbevelen. Op een ketel kan je hetzelfde maken als op een Kamado voor een gunstiger prijs. Mocht de hobby bevallen, kan je altijd nog een kamado erbij nemen in de toekomst.
Hallo allemaal!

Ik ben Izzy en ben al 5 ½ jaar in Nederland. Ik ben een Zuid-Koreaanse die is opgegroeid in Paraguay en ook in de VS en Panama heeft gewoond. Ik ben super blij dat ik deze groep heb gevonden waar ik kan leren van en delen met zoveel barbecue en grill liefhebbers! Ik hoop met velen van jullie samen te comuniceren en sommigen van jullie in de nabije toekomst zelfs te ontmoeten!
Hoi, ik heb nu een Weber Master Touch. Wil overstappen op een kamado. Twijfel nog tussen een BGE Large en een KJ classic 2
Zzzjon
Zzzjon
Even een topic over maken, deze chat leent zich hier niet echt voor.
Bart1978
Bart1978
voor als er geen nieuw topic komt: als je een WMT hebt, overweeg ook de Weber Summit Kamado eens. kan je al je accessoires blijven gebruiken.
Ik ben er heel tevreden mee.
Ewald mocht je deze stamper nog willen dan wil ik hem wel draaien. Uit wat voor hout moet ie gemaakt worden?
Ewald
Ewald
Hoeft niet meer bedankt voor de aanbieding, ik heb een stukje beukenhouten trapleuning van rond 50 gekocht en dat volstaat denk ik wel.
D
de volle
Prima als je van gedachten veranderd stuur je maar een bericht.
  • Leuk
Waarderingen: Ewald
mocht je nog steeds een kolen bbq zoeken, heb een leuke weber 47 cm kettle te koop, die wel GBS heeft. Heb eventueel fotos.
B
basje1975
Bedankt voor het aanbod, maar ik ben inmiddels de gelukkige bezittee van een mooie performer!
Any One Can Put The Heat To The Meat, But Only A Few Can Barbecue.
Dennisvs
Dennisvs
Nice. Q=C, maar waarheid als een koe.
Ik doe alles op mijn manier.
Soms wordt dit gezien aigen wies.
Ik zie het als - mijn eigen wijze.
Wens u allen wijsheid in dit nieuwe jaar.

Proost.
Sinds kort naast 1 kamado joe classic 2 ook in het gezin van 1 Black bastaard comfort wereld ding compleet en degelijk is leuk erbij voor de groenten of andere zaken.
Ik zit vaak met het verschil in temperatuur van producten en de tijd dat ze moeten garen.
Waarom het een Black bastard is geworden zit hem in het feit dat de compact word geleverd met alles erbij en de joe mini niet.
Terug
Bovenaan Onderaan