Beef en Steak

Masterbuilt ervaringen

Stomme vraag misschien, maar of en zo ja, welke pizzaschep gebruiken jullie icm de MB?

die van kamado lijkt mij wat dik en minder praktisch, metaal lijkt handig, maar veel zijn erg dun, ben benieuwd naar jullie ervaringen...
Naast mijn MB heb ik ook een houtoven om pizza's in te maken. Ik gebruik hiervoor een metalen schep. Ik gebruik wat griesmeel om het plakken te voorkomen.
 
Als het goed is komt volgende week een Kamado Joe Kontrol Tower top vent binnen die ik op mijn Masterbuilt wil plaatsen als ik de MB wil gebruiken tijdens een beetje regen.
Deze past op een KJ classic. Hoef toch nergens anders hier rekening mee te houden?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Volgens mij heb ik een aantal reacties terug (of een andere pagina) gelezen dat het vilt mogelijk vervangen dient te worden vanwege de fitting. Kan iemand dit bevestigen/ontkrachten?
 
Even een vraag, onder de lichte invloed van alcoholische versnaperingen heb ik mijn impulsieve trekken niet onder controle kunnen houden. Ik heb een masterbuilt gekocht, past zoiets in een Volvo XC60 of moet ik een aanhanger regelen?
 
De doos is vrij groot en naar mijn weten moet de kamado rechtop vervoerd worden. Zou het ook niet uit de doos halen bij het vervoeren. Ik denk dat het net zal passen, maar heb je geen mogelijkheid om het gratis te laten bezorgen? Weet je zeker dat er niets kan misgaan. En als er iets misgaat zou je het kunnen verhalen op de verkoper.
 
Even een vraag, onder de lichte invloed van alcoholische versnaperingen heb ik mijn impulsieve trekken niet onder controle kunnen houden. Ik heb een masterbuilt gekocht, past zoiets in een Volvo XC60 of moet ik een aanhanger regelen?
Zo'n XC60 is veel te nieuw hé, mijn 940 station had er geen moeite mee hoor. Moet wel zeggen dat ik een showroom model had en dus niet de originele verpakking. Ik heb hem zonder onderstel en zonder topvent net in de kofferbak kunnen schuiven, rechtop.

Verstuurd vanaf mijn moto g(8) power met Tapatalk
 
Ik heb mijn Masterbuilt nu minder dan 1 maand buiten staan. Maar merk toch wat roestvorming op mijn gietijzeren margrietwiel.

Is dit normaal?

ff763239fd28ca215801f004128373b0.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Geen idee, want mijne KJ staat overdekt, maar met gietijzer is dat niet zo heel abnormaal. Kapot gaat het er niet van. Kunt hem bv regelmatig insmeren met wat arachideolie of zo.
 
Toch maar een hoes bestellen. Als iemand hier een goede weet hou ik me aanbevolen!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
De onderste schuif is alleen een enkele schuif klopt dat? Bij sommige zie je een dubbele waarvan 1 geperforeerd is.
 
Gisteren opgehaald, laat in de avond nog met een vriend in elkaar gezet en om 11 uur ging er een ribeye op. Wat blijft hij stabiel en wat ben ik blij met de aankoop!

IMG-20201220-WA0019.jpg


IMG-20201220-WA0029.jpg
 
Gefeliciteerd en heel veel plezier gewenst. Ik heb m nu iets langer dan een maand in gebruik en zal niet snel meer op een ketel grillen 😃

Als ik jou was zou ik ook gelijk een divide & conquer systeem bestellen. Kost je rond de 100 euro, maar zorgt er wel voor dat je er het maximale uit kunt halen.
 
De ribeye is zo goed bevallen dat deze er weer op moet. Daarna gaat er pulledbeef op gemaakt worden
 
Terug
Bovenaan Onderaan