- Berichten
- 748
Even stil geweest, maar toch even een kleine 'update'.
Ik heb dit 2 weken voor kerst gemaakt.
Met kerst geprobeerd, en ik vond het echt niet te 'hachelen'.
Enorm rook smaak, bijna asbak te noemen.
Weg gedaan.
Later maar nog een blokje weg gegeven.. eentje laten liggen.
Die heb ik vandaag meegenomen naar werk, ik dacht; als ik t niet lust kan hij hier nog weg, en een collega-mede-bbq-enthousiasteling wilde het sowieso wel proberen. Wat blijkt? erg lekker. Het was gewoon een kwestie van tijd dus.
Al heeft deze dus nu wel bijna 8 weken gelegen voordat ik m gegeten heb. Nu was de rooksmaak subtiel en blijft ff lekker hangen na een blokje.
Hahaha, wat heb je er dan toch mee uitgespookt Sandy? Als ik zo naar je plaatjes kijk ziet het er allemaal dikke prima uit en ben je waarschijnlijk wat "rookgevoelig" Gewoon volgende keer je blokjes kaas wat groter laten en / of wat meer geduld.
Bij mij liggen er platte stukken van een 600gr per stuk in voor een dikke 10 uur en die zijn na een dag of 14 vacuüm in de koeling prima maar na een maand nog veel lekkerder