Beef en Steak

Recente inhoud door Ronny

  1. R

    Eerste keer zalm

    Wat ik doe met de huid die niet knapperig geworden is terug leggen op de BBQ die je al dicht gedaan hebt. De volgende morgen is hij heerlijk knapperig. Ook de hond is er gek op. Dan in kleinere stukjes als training/beloningshapjes! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. R

    XXXL hamburgertje

    Ik krijg er wel trek van zo’n burger. Maar wel graag met minimaal 3 mede eters… [emoji56] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. R

    Het kunnen niet altijd perfecte ribben zijn

    Haha, tja zo zie je maar weer. Al doende leert men en hoe vaker je het doet hoe meer je weet waar je aandacht voor moet hebben. Het maken van nog wat meer foto’s bijvoorbeeld. Al gebeurd mij dat ook nog te vaak zit je met een voldaan gevoel de tafel rond te kijken denk je opeens foto’s...
  4. R

    Camping pasta

    Ik krijg nu al zin in vakantie! Voor ons nog 2 weken! Volgens mij is het goed gelukt! [emoji123] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  5. R

    Pulled pork over-night

    Nee het is 100% de hoeveelheid lucht die de temp bepaald. Als je de schuiven dicht zet gaat hij immers uit. Dus hele of halve bak kolen maakt niks uit. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  6. R

    Simmentaler shortribs

    Die tht zegt niet zo heel veel. Als hij goed bevroren is gebleven dan kan hij rustig een paar maanden langer in de vriezer blijven. Dus dan is de kans dat hij eerder ontdooit is geweest. En soms moet hij uit walmen uit de folie. Gelukkig is de reserve wel optijd klaar! Ziet er goed uit...
  7. R

    Hasselback patatjes op de WGA - zonder verbrande onderkant

    Of je moet een soort plate setter in de vorm van een stuk keramiek gebruiken als hitte schild. Giet ijzer wordt heet dus dan krijg je het zelfde effect ben ik bang. Je kan ook een oude bloempot stuk kunnen maken en daar boven op een alu bakje met de piepers zetten. Verzonden vanaf mijn iPhone...
  8. R

    Carpaccio rollade van bavette

    Voor mij ook veel te lang geleden dat ik zelf een rollade heb gemaakt! Terwijl het vrij makkelijk en echt heerlijk is… Die gaat nu snel hoog op de lijst! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. R

    Voorjaarsworst

    Ziet er goed uit! Verstuurd met Tapatalk
  10. R

    Easterwood spareribs

    Ziet er heerlijk uit! Zou ik best lusten. [emoji39] Verstuurd met Tapatalk
  11. R

    Hoeveel bot in spareribs

    Puur uit wetenschappelijk oogpunt gisteren, het uitgezocht [emoji1782][emoji41][emoji2957] Bij de slager 3 slabben, reguliere babyback ribs, gehaald gezamelijk gewicht 2.160 kg. Ik heb ze niet meer gewogen toen ze met vlees van de Q afkwamen, maar er bleef na een paar minuten 625 gram botten over.
  12. R

    Eerste keer Pizza van de Weber

    Dat ziet er heerlijk uit! Wat je zou kunnen doen is een bakpapiertje eronder en dan met een snijplank op de steen schuiven. Doordat je aan de papier trekt schuif je hem zo op de steen. Verstuurd met Tapatalk
  13. R

    Gerookte ribbetjes van wild zwijn

    Zo dat ziet er mooi en lekker uit! Verstuurd met Tapatalk
  14. R

    ToDo inkorten: Bavette rollade

    Ziet er top uit! Verstuurd met Tapatalk
  15. R

    Pulled Lamb Owensboro Style

    [emoji2960] wel een beetje herkenbaar. Ik ga elk jaar kijken bij de koeien die in de diepvries belanden, vind ook niet iedereen bij ons leuk. Maar ook dat bevind bij de dames te wennen [emoji39] Maar dit ziet er heerlijk uit. Ging het pullen nog wat lastiger omdat het nog niet helemaal op temp...
Terug
Bovenaan Onderaan