- Berichten
- 351
Ik gebruik graag de skillet op de Kamado. Gevuld met groentes en lekker langzaam gegaard krijg je al snel een perfecte basis voor een mooi gerecht.
Eerst was het tijd om de KamadoJoe Jr. een flinke schoonmaak beurt te geven. Daarna vullen met een mooie houtskool, dit keer de Aziatishe Eucalyptus van houtskool.nl.
Tijd voor een biertje is er natuurijk ook. Graansilo Blond uit mijn geboortestad en woonplaats Groningen!
De skillet werd gevuld met (al dan niet geblancheerde) boontjes, groene asperges in stukjes, zoete paprika en blokjes pastinaak. Aan het einde bestrooien met geraspte kaas en de grillverhoger plaatsen met een paar goede kwaliteit varkensworstjes.
Tussendoor gebruik ik steeds wat rookhout, dit keer een mengsel van appel en kers.
Het resultaat is een lekker gerecht, tussen winter en lente in. Precies goed voor de tijd van het jaar!
Foto's hieronder.
Groeten van Robert
Eerst was het tijd om de KamadoJoe Jr. een flinke schoonmaak beurt te geven. Daarna vullen met een mooie houtskool, dit keer de Aziatishe Eucalyptus van houtskool.nl.
Tijd voor een biertje is er natuurijk ook. Graansilo Blond uit mijn geboortestad en woonplaats Groningen!
De skillet werd gevuld met (al dan niet geblancheerde) boontjes, groene asperges in stukjes, zoete paprika en blokjes pastinaak. Aan het einde bestrooien met geraspte kaas en de grillverhoger plaatsen met een paar goede kwaliteit varkensworstjes.
Tussendoor gebruik ik steeds wat rookhout, dit keer een mengsel van appel en kers.
Het resultaat is een lekker gerecht, tussen winter en lente in. Precies goed voor de tijd van het jaar!
Foto's hieronder.
Groeten van Robert