- Berichten
- 675
Hoi hoi..
Vandaag staan de shortribs op het menu..
Ik trek de verpakking uit de koelkast..en open de folie.. tsja..die lucht herken je uit duizenden.. 1.8 kilo.. hatsaaa zo de kliko in
De tht zou nog ruim 10 dagen zijn..dus dat is wel vervelend.
Leverancier geappt..zodra er voorraad is krijg ik nieuwe.. erg fijn maar daar heb ik nu niks aan.
Gelukkig had ik nog een setje in de vriezer.. met spoed ontdooien in een waterbad.
Dit was dan onze kandidaat:
Na het opknappen van de zilverskin was dit haar nieuwe look:
Meteen maar rubben voor de overnight brine.
Nou toch nog gered.. daar moet op gedronken worden:
De dag er na..rond 11.30 was de Joe warm..en mocht deze er op
3.5 uur later was de 70 graden aan getikt.
Ook hier was een drankje passend
Nu kan het de folie in..en wachten tot de 93 graden is gehaald.
Toch bij 90 ff prikken.. ow dit voelt al goed.. we geven het nog een half uurtje en dan kunnen we rusten voor 1 uur.
Vandaag staan de shortribs op het menu..
Ik trek de verpakking uit de koelkast..en open de folie.. tsja..die lucht herken je uit duizenden.. 1.8 kilo.. hatsaaa zo de kliko in
De tht zou nog ruim 10 dagen zijn..dus dat is wel vervelend.
Leverancier geappt..zodra er voorraad is krijg ik nieuwe.. erg fijn maar daar heb ik nu niks aan.
Gelukkig had ik nog een setje in de vriezer.. met spoed ontdooien in een waterbad.
Dit was dan onze kandidaat:
Na het opknappen van de zilverskin was dit haar nieuwe look:
Meteen maar rubben voor de overnight brine.
Nou toch nog gered.. daar moet op gedronken worden:
De dag er na..rond 11.30 was de Joe warm..en mocht deze er op
3.5 uur later was de 70 graden aan getikt.
Ook hier was een drankje passend
Nu kan het de folie in..en wachten tot de 93 graden is gehaald.
Toch bij 90 ff prikken.. ow dit voelt al goed.. we geven het nog een half uurtje en dan kunnen we rusten voor 1 uur.