- Berichten
- 231
Voor een etentje zaterdag aan de slag gegaan met een mooie bavette.
Even getwijfeld waar ik hem nu moet posten… want indirect en rustig laten garen maar wel op 180 graden… toch voor low & slow gekozen ;-)
Ik zag wat op tegen het vlinderen maar dat ging eigenlijk best heel soepel na het zien van het filmpje op Carpaccio rollade van bbqproof.
Zelfs het rollen viel helemaal niet tegen; ik heb de uiteinden wat naar binnen geklapt en het resultaat was een mooi wormpje.
Voor erbij een Melanzane alla Parmigiano volgens recept hier van het forum; Melanzane alla Parmigiana.
Tijdens het bakken heb ik wel wat gestoeid met de temperatuur. Ik heb een thermometer aan een draadje en een thermapen en die waren het niet altijd eens. Maar op basis op wat gezond boeren verstand hem eraf gehaald en hij was echt super; top recept!
Even getwijfeld waar ik hem nu moet posten… want indirect en rustig laten garen maar wel op 180 graden… toch voor low & slow gekozen ;-)
Ik zag wat op tegen het vlinderen maar dat ging eigenlijk best heel soepel na het zien van het filmpje op Carpaccio rollade van bbqproof.
Zelfs het rollen viel helemaal niet tegen; ik heb de uiteinden wat naar binnen geklapt en het resultaat was een mooi wormpje.
Voor erbij een Melanzane alla Parmigiano volgens recept hier van het forum; Melanzane alla Parmigiana.
Tijdens het bakken heb ik wel wat gestoeid met de temperatuur. Ik heb een thermometer aan een draadje en een thermapen en die waren het niet altijd eens. Maar op basis op wat gezond boeren verstand hem eraf gehaald en hij was echt super; top recept!