- Berichten
- 145
Wow, wat was dit lekker! Helaas geen foto van de broodjes, die waren op voor ik er erg in had
Het recept is van Noskos, de lamsschouder van de islamitische slager.
Het originele recept was de schouder kruiden met enkel peper en zout. Ik heb er ras el hanout aan toegevoegd. Ik weet niet of dit verschil heeft gemaakt uiteindelijk. Verder heb ik me braaf aan t recept gehouden.
De kerntemperatuur was na zo'n 8 uur op 86 en nog niet op 91 graden maar toen was mijn geduld op zeg maar....
Echt geweldig dit recept! Hierbij de link www.bbq-nl.com/pulled-lamb-owensboro-stijl/
Zeker de moeite waard en weer eens iets anders dan de pulled pork en uitstekend alternatief voor mensen die geen varkensvlees eten.
Het recept is van Noskos, de lamsschouder van de islamitische slager.
Het originele recept was de schouder kruiden met enkel peper en zout. Ik heb er ras el hanout aan toegevoegd. Ik weet niet of dit verschil heeft gemaakt uiteindelijk. Verder heb ik me braaf aan t recept gehouden.
De kerntemperatuur was na zo'n 8 uur op 86 en nog niet op 91 graden maar toen was mijn geduld op zeg maar....
Echt geweldig dit recept! Hierbij de link www.bbq-nl.com/pulled-lamb-owensboro-stijl/
Zeker de moeite waard en weer eens iets anders dan de pulled pork en uitstekend alternatief voor mensen die geen varkensvlees eten.