Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Link!Woody80 zei:Laat maar komen die link!
Top, thanks!BertM zei:
BertM zei:Van charcuterie-worst.nl
Braadworst
Per kilogram:
18gr Zout
3 gr Witte peper
4 gr Nootmuskaat
4 gr Koriander
1/2 teen knoflook
100 ml Water
Tuurlijk, je kent me toch?Dominique zei:Schaamteloze zelfpromotie =))
BertM zei:Tuurlijk, je kent me toch?Dominique zei:Schaamteloze zelfpromotie =))
BertM zei:Ik heb van Martijn van vuur&rook nog wat recepten gekregen.
Als er van de deelnemers nog belangstelling voor is wil ik ze wel als download beschikbaar stellen.
Dacht dat de 8mm plaat gebruikt was voor het gehakt.Dominique zei:Nog een vraagje. De venkelworst is lekker grof, welke maat gaatjes is er aangehouden?
En gaan we hier ook uit van 750 hamlap/250 speklap? ( ik stond zo te l*llen, heb niks opgeslagen. Spijt!)
DanBras zei:Dacht dat de 8mm plaat gebruikt was voor het gehakt.Dominique zei:Nog een vraagje. De venkelworst is lekker grof, welke maat gaatjes is er aangehouden?
En gaan we hier ook uit van 750 hamlap/250 speklap? ( ik stond zo te l*llen, heb niks opgeslagen. Spijt!)
En de verhouding van gehakt was 80/20 plus 20% rugspek als ik mij niet vergis. Of hamlap/speklap hier aan voldoen weet ik niet.
Ik bestel bij mijn slager altijd 'mager met' wat volgens hem de juiste 80/20 verhouding heeft voor verse worst.
Met 'mijn slager' bedoel ik ook niet de slager hier in L'veen hoor, maar Ooteman in R'damDominique zei:Nou, eens kijken of de slager hier op het dorp ook zo bijdehand is.... ( ik heb daar niet zo'n hoge pet van op).