Stemat
Tondelzoeker
- Berichten
- 2
paste hij bij jou helemaal goed in 1 keer ? ik moet nog wel wat buigen om hem er op te krijgen !Nieuwste speeltje uit DuitslandBekijk bijlage 1862
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
paste hij bij jou helemaal goed in 1 keer ? ik moet nog wel wat buigen om hem er op te krijgen !Nieuwste speeltje uit DuitslandBekijk bijlage 1862
Ohh!! Waar zijn die te bestellen?! Mooi hoor!!2 x Charcoal baskets in RVS voor de WGA
Bekijk bijlage 5806
Ohh!! Waar zijn die te bestellen?! Mooi hoor!!
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Super gaaf! Ik heb toevallig gister ook een lokaal gefokte 100% grasgevoerde hereford shortrib gekocht. Waar heb jij dit vlees vandaan? Het ziet er wel wat beter gemarmerd uit dan mijn shortrib.Net wat lokaal gefokt biologisch 100% grassfed hereford gekocht. Wilde wel meer meenemen maar mijn vriezer puilt al uit van het vlees .
Het is een shortrib, stuk Cote d’bouef , picanha en gehakt. De laatste 2 staan niet op de foto. Was vooral verbaasd over de kleur, vrij donker. Shortrib heeft een mooie marmering.
Update, mijn vader (Kok van huis uit), wist me te melden dat de kleur komt van het vaccuum trekken. Schijnt na 30 min uit de vaccuum er weer normaal rood uit te zien. Verklaard waarom de picanha zo veel lichter was van kleur, deze lag vers in de toonbank.
Bekijk bijlage 6094
Bekijk bijlage 6095
Heb ze bij herefords.nl gehaald in Kessel. Is een ~20km van mijn huis vandaan dus niet super lokaal, maar in ieder geval dichterbij dan de HanosSuper gaaf! Ik heb toevallig gister ook een lokaal gefokte 100% grasgevoerde hereford shortrib gekocht. Waar heb jij dit vlees vandaan? Het ziet er wel wat beter gemarmerd uit dan mijn shortrib.
Verstuurd vanaf mijn moto g(8) power met Tapatalk
Tja wat is lokaal, het is uit eigen land dus dat is al veel lokale dan bijvoorbeeld Australische black Angus. Ik heb het bij de kok herefords in lewedorp (Zeeland) gehaald, aanstaande zaterdag wil ik er pastrami beef ribs van gaan maken.Heb ze bij herefords.nl gehaald in Kessel. Is een ~20km van mijn huis vandaan dus niet super lokaal, maar in ieder geval dichterbij dan de Hanos
Mm bij BBQ Experience center was het advies voor al hun Kamados om niet meteen een pizza er in te gooien..
Gelukkig ben ik zelf meer van de reverse sear dus kwam goed uit ;-)
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Voor welke BBQ heb je deze gekocht? en waar ziet er goed uit !Pizza time! Ik heb 3 steels voor de prijs van 1 want er was wat foutgelopen met de levering. Maar ziet er mooi gerief uit, nu lekker vuurtje stoken om ze te seasonen.
8mm dik en het weegt als lood. Een stevige knaap dus.
Bekijk bijlage 6544
Bekijk bijlage 6545
Ik heb deze gekocht voor m'n Weber summit charcoal, en bij smokerig.co.uk. De eerste pizzas waren goed geluktVoor welke BBQ heb je deze gekocht? en waar ziet er goed uit !