Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Geen domme vraag hoor. En ja, gewoon aandoen, direct grillen en veel omdraaien. Misschien even een strookje alufolie op het rooster waar je het gedeelte zonder vlees op legt, zo verbranden de stokjes niet.Even een 'domme' vraag, maar voor mn weber, gewoon fik dr in en direct grillen (á 200-220 graden)? Veel omdraaien tot ze gaar zijn?
Thanks! Hij zit in de koelkast (marinade met Kip) Morgen die saus van Ewald erbij en serveer het met een Fried Rice gerecht.Geen domme vraag hoor. En ja, gewoon aandoen, direct grillen en veel omdraaien. Misschien even een strookje alufolie op het rooster waar je het gedeelte zonder vlees op legt, zo verbranden de stokjes niet.
Mocht je een WGA hebben, kun je de stokjes gewoon over het randje laten uitsteken.
Succes, ben benieuwd wat je er van vindt.
Je hebt wel een deel (50 gram) van het blok gedaan? Ik doe er water uit de waterkoker bij, dan flink roeren en dan lost het wel op.Thanks! Hij zit in de koelkast (marinade met Kip) Morgen die saus van Ewald erbij en serveer het met een Fried Rice gerecht.
Heb je nog tips voor die Santen kokosmelk? Dat was een mega hard blok, heb er wel 150ml water bij gedaan, maar moet je dit verwarmen zodat het een beetje oplost? Heb nu gewoon heel hard geroerd, maar echt oplossen deed het ook weer niet...
Dit blijft leuk om te horen@jokop Wat een heerlijk sateh recept. Heb het vandaag gemaakt en er enorm van genoten. Ik heb alleen de pindasaus van Lonny gerungan uit 'De Authentieke Indische keuken' er bij gedaan.
Dit blijft leuk om te horenthx!
Oke, nu ben ik wel nieuwsgierig naar die pindasaus! Delen mag....![]()
Zien er heerlijk uit Piet, mooie Sate.
Vreemd dat je de saus iets te zoet vond, dat is dus wat ik bij veel pindasauzen niet lekker vind.
Wij vinden deze pindasaus juist niet echt zoet, wat extra zout toevoegen en misschien wat citroensap.
Of iets minder goela djawa ook kun je de gembersiroop eventueel weglaten, met dat laatste zou ik beginnenMisschien ligt dat wel aan mijn smaak want de gasten vonden het heerlijk
Maar daarom wou ik dat voor mijzelf nog wel eens aanpassen en dacht ook inderdaad met wat meer zout en citroensap
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk