BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Graziano146

  1. G

    BCC/CCC op de WGA

    Hey Ceriel, hele goeie tip! Daar was ik nog niet op gekomen. Ik heb het kolenrooster eruit moeten halen, anders paste het kippetje niet meer onder het deksel. Zal hier volgende keer toch iets op verzinnen zodat de lucht ook onder de kooltjes kan komen. Wel heel grappig dat jij met die tip komt...
  2. G

    Forel zonder citrusvruchten?

  3. G

    Stollend eiwit speklap

  4. G

    WGA temperatuur met Ecobrasa

  5. G

    Nieuwe WGA-er aan boord

    Hoi Hans Vandaag vanuit Brabant naar A'dam voor de ecobrasa.? Zoals je weet ben op zoek naar setups voor diverse temperaturen voor de Wga icm de ecobrassas. Ik had al voor steak en chickenwings 22-24 gevonden voor direct. Voor indirect zag ik een rosbief met slechts 6(mini minion) Zelf heb ik...
  6. G

    WGA Tips and Tricks, Do's and Don'ts ?

    Hoi Douwe Ik is nieuw in bbq/Wga land. Vandaag vanuit Brabant naar A'dam voor de ecobrasa want ik had er zoveel over gelezen. Ik ben op zoek naar setups voor diverse temperaturen voor de Wga icm de ecobrassas. Ik had al voor steak en chickenwings 22-24 gevonden voor direct. Voor indirect zag ik...
  7. G

    BCC WGA-style

    Hoi Ceriel Met die 6 ecobrassa. Hoe lang heb je de temperatuur op 115 graden kunnen houden? Had je alle schuiven (boven en onder) vol open staan? Thnx Jeroen
  8. G

    Nieuwe WGA-er aan boord

    Thanks Abraham. ik ga mijn runs zeker posten!!!
  9. G

    Nieuwe WGA-er aan boord

Terug
Bovenaan Onderaan