- Berichten
- 10
Hallo allemaal,
Mijn naam is Jeroen (37), al jarenlang een fervent barbecue?. eter. Geinspireerd door Grillmaster (ja ik weet het) onlangs een WGA aangeschaft. Het idee erachter is simpel. Proberen keer op keer een gerecht op tafel te zetten, zo goed dat ik het mijn kritische vrienden en familie durf voor te schotelen.
Al een paar test runs gedaan met de WGA, soms goed, soms niet. Ook al proberen zoveel mogelijk in te lezen, maar ik zit nog met heel veel vragen.
Aangezien ik geen gevoel heb voor koken, benader ik het op een enigszins technische manier om zo de kans op herhaling en daarmee hopelijk succes zo groot mogelijk te maken. Zo hoop ik tot een WGA setup te komen die ik keer op keer kan gebruiken en kan delen met lotgenoten.
Om je een idee te geven wat ik in mijn hoofd heb:
steak
hamburger
worst
karbonade
filet lapjes
kipfilet, kippendij, kippenvleugel, drumstick
hele kip
spek
ham
spareribs
sate
Zalm
Garnaal
Ik heb gelezen dat temperatuurbeheersing erg belangrijk is. Om niet alle vragen die ik heb als een bom te droppen probeer ik me in te beheersen en rustig aan te beginnen.
Ik wil natuurlijk direct en indirect grillen.
Welke temperaturen zijn dan belangrijk? Als ik deze keer op keer kan produceren, moet ik denk ik al een eind zijn. Temperaturen die ik veel voorbij zie komen zijn. 100-125-150-175-250? Graag suggesties.
Verder ben ik getrouwd, trotse vader van 4 kids en kom uit Tilburg.
Tot zover!
Grt ? Jeroen.
Mijn naam is Jeroen (37), al jarenlang een fervent barbecue?. eter. Geinspireerd door Grillmaster (ja ik weet het) onlangs een WGA aangeschaft. Het idee erachter is simpel. Proberen keer op keer een gerecht op tafel te zetten, zo goed dat ik het mijn kritische vrienden en familie durf voor te schotelen.
Al een paar test runs gedaan met de WGA, soms goed, soms niet. Ook al proberen zoveel mogelijk in te lezen, maar ik zit nog met heel veel vragen.
Aangezien ik geen gevoel heb voor koken, benader ik het op een enigszins technische manier om zo de kans op herhaling en daarmee hopelijk succes zo groot mogelijk te maken. Zo hoop ik tot een WGA setup te komen die ik keer op keer kan gebruiken en kan delen met lotgenoten.
Om je een idee te geven wat ik in mijn hoofd heb:
steak
hamburger
worst
karbonade
filet lapjes
kipfilet, kippendij, kippenvleugel, drumstick
hele kip
spek
ham
spareribs
sate
Zalm
Garnaal
Ik heb gelezen dat temperatuurbeheersing erg belangrijk is. Om niet alle vragen die ik heb als een bom te droppen probeer ik me in te beheersen en rustig aan te beginnen.
Ik wil natuurlijk direct en indirect grillen.
Welke temperaturen zijn dan belangrijk? Als ik deze keer op keer kan produceren, moet ik denk ik al een eind zijn. Temperaturen die ik veel voorbij zie komen zijn. 100-125-150-175-250? Graag suggesties.
Verder ben ik getrouwd, trotse vader van 4 kids en kom uit Tilburg.
Tot zover!
Grt ? Jeroen.