Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ziet er echt super uit. Heb je referentie? umi is volgens mij wel goede kwaliteit, mijn lokale leverancier levert het ook. Is wel redelijk aan de prijs vind ik maar ik denk dat het beter is dan bv inamood
Ik denk dat het ook wel gewoon persoonlijke smaak is. Ik heb het nu twee keer gemaakt en kan je wel een klein beetje vinden. Ik had wel black angus van miguel vergara dus goed vlees. Goed gemarmerd. Maar ik vind een Tri Trip, Picanha of Bavette ook wat lekkerder qua smaak en structuur.
Voilla, het resultaat:
De kip was echt fantastisch.. dat ga ik vaker doen! De ribs waren ook echt goed gelukt. Alleen ik vind het net als Brisket vrij machtig vlees..
Al met al zeer geslaagde dubbele sessie.
En nog een plaatje van de rookring 😜
Hey all,
Vandaag mooi gemarmerde beef fingers van Miguel Vergara op de Q met pulled chicken voor erbij en de kids.
Kippendij in allround rub gezet. Saus van kippenbouilon en bbqsaus. En de fingers in koffierub.
2 zones gemaakt. Direct voor de pan met chicken en een indirecte voor de beef...
Nou het resultaat mag er wezen; wat een smaak zeg!
Ik had iets te veel vocht naar mijn zin maar het vlees viel uit elkaar. Heb het met een lepel met gaten opgeschept en daardoor goed kunnen filteren.
Heerlijk vlees en super veel smaak!
kan het kloppen dat er heel veel vocht blijft in de pan? Het is nu voornamelijk vloeibaar en nog niet dik.. of komt dat zodra ik het laatste uur zonder deksel ga stoven?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.