BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door DeNnZ

  1. D

    Langere tijd een constante temp?

  2. D

    Char siu, how to?

    Dankje, Ik ga m even doornemen!
  3. D

    Char siu, how to?

    Inmiddels heb ik ze gemarineerd met een mix van bovenstaande. Morgen bereiden, iemand nog tips?
  4. D

    Char siu, how to?

  5. D

    Eerst keer Picanha verslagje!

    Bedankt allemaal! Ik had de probe laten zitten om te kijken wat de temperatuur zou doen tijdens het affikken. wellicht is dit inderdaad niet helemaal lekker voor de probe maar heb er op gelet dat deze niet in de vlammen kwam.
  6. D

    Boston Butt

    Ziet er goed uit! Mooie bark ook. Smullen!
  7. D

    Vacuum verpakte Ribs opwarmen

  8. D

    Verslagje: Ribs! 3-2-1 Method.

    Ik heb voor deze methode gekozen o.a. aan de hand van dit stuk: http://www.beefandsteak.com/?p=348 De ??n zal bij het ??n zweren en de ander bij het ander..
  9. D

    Verslagje: Ribs! 3-2-1 Method.

    Dankje! Ik heb siliconen 'Gromlets gekocht bij VuurenRook; http://www.vuurenrook.nl/webwinkel/bbq--and--more/p-1/Grom2st--proq%26trade%3B.html?_globalsearch=gromlets Om ze te monteren heb ik in stappen het gat opgeboord naar 8mm (eerst bijvoorbeeld 3mm, daarna 3,5 - 4 - 5,2 etc etc) Het is...
  10. D

    Verslagje: Ribs! 3-2-1 Method.

    Bedankt! Nee, natuurlijk vind ik dat geen probleem! Anders had ik 'm niet gedeeld....
  11. D

    Eerste keer Ribben 3.1.1 methode

    Ben blij dat ze jullie goed gesmaakt hebben! Het bereiden is al leuk, maar als ze dan ook nog eens goed smaken........  :D Ik kan je zelf de ET-732 aanraden, ik heb deze via Ebay in de VS besteld, was goedkoper uit als dat ik 'm hier in NL zou bestellen. Verder heb ik silicone doorvoor tules...
  12. D

    Pp 1e run

    Ziet er super uit, dat moet gesmaakt hebben!
  13. D

    Geur van een Looftlighter

    Bedankt. Ik heb het apparaat vandaag wat langer gebruikt, en ik merkte dat de geur en langzaam af begint te gaan. Zal wel nieuwigheid zijn :)
Terug
Bovenaan Onderaan