Hallo allen,
Ik ben momenteel aan het overwegen om in de toekomst een Primo Oval XL aan te schaffen.
Nu vraag ik me iets af; Je leest vaak dat het met een Kamado mogelijk is om voor langere tijd aaneengesloten een constante temperatuur te houden.
Is dit daadwerkelijk goed mogelijk?
Kan deze bijvoorbeeld 7+ uren zonder interventie een constante temperatuur houden?
Ik zou graag voor iets langere tijd van huis af willen kunnen zonder dat mn Q uitdooft of dat mn vlees affikt..
Ik heb het dan trouwens over Low & Slow temperaturen.
Wat zijn jullie bevindingen wat dit betreft?
Bedankt vast!
Ik ben momenteel aan het overwegen om in de toekomst een Primo Oval XL aan te schaffen.
Nu vraag ik me iets af; Je leest vaak dat het met een Kamado mogelijk is om voor langere tijd aaneengesloten een constante temperatuur te houden.
Is dit daadwerkelijk goed mogelijk?
Kan deze bijvoorbeeld 7+ uren zonder interventie een constante temperatuur houden?
Ik zou graag voor iets langere tijd van huis af willen kunnen zonder dat mn Q uitdooft of dat mn vlees affikt..
Ik heb het dan trouwens over Low & Slow temperaturen.
Wat zijn jullie bevindingen wat dit betreft?
Bedankt vast!