Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Je kunt je rooster ook op de firestarter leggen (gevuld met hete kolen natuurlijk) en dan op het deel dat boven de kolen ligt je vlees afgrillen. Dat is een extreem hete zone, zou volgens mij moeten werken.
Ik sluit me aan bij het advies voor de 57 te gaan. Ook ik ben ooit begonnen met een 47. Helemaal niks mis mee maar als je wat meer wilt experimenteren en vooral met grotere stukken low and slow komt hij net iets te kort.
ik was even benieuwd, heb er nl afgelopen weekend zelf ook een gemaakt. Mijn picanha was 990 gr. Ik heb de kern tot 40?C laten komen en inderdaad vervolgens hetzelfde gedaan als jij. Laten rusten en ondertussen alle schuiven open om hem daarna nog even de vlammen te geven. Onderkant eerst en...
http://s121.photobucket.com/albums/o227/AtiCl/?action=view¤t=7a9db28476631168605691a3d320a88a_zpsbfvfafii.jpg
Een Monolith aangeschaft. Wat een genot om mee te werken!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.