- Berichten
- 163
Bij de Sligro afgelopen donderdag een whole packer brisket besteld, want die rundsticker moet er nu eindelijk ook maar eens komen 
Ze zeiden dat ik iets van +4 kilo kon verwachten en dat is gelukt hoor; 5736 gram...
Na het trimmen heb ik bijna 2 kilo afgesneden en blijft er dus 3750 gram brisket over die we morgenavond, willen gaan eten.
De bereiding doe ik op de Kamado Joe Classic 3 met de SloRoller erin en op zo'n 110 graden.
Dat moet lukken met behulp van de Fireboard drive, alleen twijfel ik wanneer ik het best kan beginnen om dit morgen rond 18:00 uur op tafel te zetten.
Dus als iemand me daarbij kan helpen heel graag.
Wordt vervolgd...








Ze zeiden dat ik iets van +4 kilo kon verwachten en dat is gelukt hoor; 5736 gram...
Na het trimmen heb ik bijna 2 kilo afgesneden en blijft er dus 3750 gram brisket over die we morgenavond, willen gaan eten.
De bereiding doe ik op de Kamado Joe Classic 3 met de SloRoller erin en op zo'n 110 graden.
Dat moet lukken met behulp van de Fireboard drive, alleen twijfel ik wanneer ik het best kan beginnen om dit morgen rond 18:00 uur op tafel te zetten.
Dus als iemand me daarbij kan helpen heel graag.
Wordt vervolgd...







Laatst bewerkt: