Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Burnt ends maken?@Hans ik hoop van niet, is voor mij ook de eerste brisket. Vanavond weet ik alles
@Bucari007 rond de 93 graden, dan ga ik de flat van de point scheiden. Dan de flat in de koelbox en de point weer erop tot die ook 93 graden en 'boterzacht' voelt bij het prikken.
Zekers, anders wordt het niks met die koestickerBurnt ends maken?
Ah, dat weet ik dan ook weer.Zekers, anders wordt het niks met die koesticker
Heb echt zitten zoeken, maar had m niet gevonden. Thanx.In het huishoudelijk deel, bij badges staan de regels:
Bij het maken van Brisket, point en flat beginnend vanaf 4,5 kilo (whole packer,
de flat in plakken en de point in burnt ends), is een koetje te verdienen. Samen vormen ze de Big Three.
Een hele late maaltijd danZijn vast aan het eten.
Ik werk nog aan m'n "brisket vrees" maar je verslag helpt mooi om daar over heen te komen.......bedankt voor het delen van je eerste keer, heel geslaagd dat moet geweldig gesmaakt hebbenAls je al een tijdje meeleest hier op het forum gaat het toch kriebelen om zelf ook te maken en ik kan alleen maar zeggen; DOEN!