Beef en Steak

Mijn laatste BBQ aanwinst

Omdat dit topic toch bedoelt is voor je laatste aanwinst, zal ik ook wat on topic posten. 😉

Nieuwe ‘tweedehands’ tafelmodel bastard op de kop weten te tikken. Erg blij mee!

6D63B213-1B97-4E9B-9F21-690B3282D168.jpeg


C76A479F-B91F-4CD6-BF50-BC7E3DCADC47.jpeg
 
Na lang wikken en wegen toch voor een Bastard Urban Large gegaan.

Vd week al hout besteld en op maar gezaagd op mijn werk. Aangezien ik het buiten in elkaar moet zetten wacht ik nog even…

Wordt een verrijdbare tafel met mijn weber47 en de bastard erin.

To be continued!
 
Ik zou zeggen, geniet ervan. Voor mij is eerst de binnenkeuken aan de beurt en daarna ga ik mss ook eens zien voor een buitenkeuken. Alhoewel ik mss wel iemand heb die het maakt voor enkel de kost van het materiaal :ROFLMAO:
 
Na lang wikken en wegen toch voor een Bastard Urban Large gegaan.

Vd week al hout besteld en op maar gezaagd op mijn werk. Aangezien ik het buiten in elkaar moet zetten wacht ik nog even…

Wordt een verrijdbare tafel met mijn weber47 en de bastard erin.

To be continued!
Zonde dat je dan niet voor een solo gegaan bent. Nu heb je meer betaald voor een onderstel wat je niet gebruikt...
Desalniettemin, mooie aanwinst en ik ben benieuwd naar je meubel, daar zien wel wel eens een keer wat fotootjes van voorbij komen toch?
 
Na lang wikken en wegen een wok aangeschaft. Ik vind het een top uitbreiding aangezien we binnen inductie hebben. De hitte zoals je op de barbecue hebt maakt echt een stuk beter en nog een excuus om vaker de q aan te steken! 😄
70B735F9-2C27-46F0-9820-EDEAC4D8A745.jpeg

En na het seasonen:
7F51A9A5-4D95-4764-9431-CEEA36DFBDC0.jpeg
 
Na lang wikken en wegen een wok aangeschaft. Ik vind het een top uitbreiding aangezien we binnen inductie hebben. De hitte zoals je op de barbecue hebt maakt echt een stuk beter en nog een excuus om vaker de q aan te steken! 😄
Bekijk bijlage 37425
En na het seasonen:
Bekijk bijlage 37426
Dat is een hele mooie! Ga je veel plezier aan beleven.
 
Zonde dat je dan niet voor een solo gegaan bent. Nu heb je meer betaald voor een onderstel wat je niet gebruikt...
Desalniettemin, mooie aanwinst en ik ben benieuwd naar je meubel, daar zien wel wel eens een keer wat fotootjes van voorbij komen toch?

Deze kon ik prijstechnisch nog goedkoper krijgen dan een solo. Dat onderstel gaat nog in de verkoop.

Als ik aan de gang ga met het meubel zal ik er een mooi draadje aan wagen … 💪🏻
 
Ben er ook al ff voor aan het kijken. Waarom de keuze voor dit metaal en niet gietijzer?
Voor een wok zag ik het voordeel van gietijzer niet echt. De pan hangt dicht op de kolen en wordt daardoor snel loeiheet, gietijzer heeft dan toch weer een langere tijd nodig om op temperatuur te komen. Als mijn q op temperatuur is hang ik de pan er in en kan ik snel aan de slag. Ook is de pan ook weer snel afgekoeld na een sessie en kan ik deze snel uitspoelen en wegleggen. Iets wat met gietijzer toch een heel stuk langer duurt.
Het is een persoonlijke keus. Als het je allemaal niet zo uitmaakt dat je wat meer tijd moet nemen en je een stuk zwaardere pan hebt dan is gietijzer misschien wel een betere keus.
 
Voor een wok zag ik het voordeel van gietijzer niet echt. De pan hangt dicht op de kolen en wordt daardoor snel loeiheet, gietijzer heeft dan toch weer een langere tijd nodig om op temperatuur te komen. Als mijn q op temperatuur is hang ik de pan er in en kan ik snel aan de slag. Ook is de pan ook weer snel afgekoeld na een sessie en kan ik deze snel uitspoelen en wegleggen. Iets wat met gietijzer toch een heel stuk langer duurt.
Het is een persoonlijke keus. Als het je allemaal niet zo uitmaakt dat je wat meer tijd moet nemen en je een stuk zwaardere pan hebt dan is gietijzer misschien wel een betere keus.

Het is dus puur praktisch? Qua werkwijze en smaak zou er dan geen verschil zijn?
 
Het is dus puur praktisch? Qua werkwijze en smaak zou er dan geen verschil zijn?
Ik ben geen expert maar van wat ik ervan heb gelezen doet het verder niks qua smaak en is het dus enkel een praktische afweging geweest voor mij.
 
Heb zelf een wok van gietijzer, hij warmt meteen op met de Q , en vind zelf het voordeel dat je hem op tafel zet het gerecht langer warm blijft .
Kwa smaak zal er geen verschil zijn .
 
Ik ben geen expert maar van wat ik ervan heb gelezen doet het verder niks qua smaak en is het dus enkel een praktische afweging geweest voor mij.
En na afwassen verder geen onderhoud nodig. Ik weet dan wat te doen. Thanx
 
Deze kon ik prijstechnisch nog goedkoper krijgen dan een solo. Dat onderstel gaat nog in de verkoop.

Als ik aan de gang ga met het meubel zal ik er een mooi draadje aan wagen … 💪🏻
Ah, ja dan zou ik het ook zo doen. Alles wat je extra kan krijgen voor het onderstel is dan mooi meegenomen!
 
Terug
Bovenaan Onderaan