Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Belg is een vies woord. Ik hou het liever op Vlaming. Maar in principe ben ik van de 2 kanten van de MaasBen Eerst Limburger Geweest![]()
Deze heb ik ook ,werkt perfectOnderweg, maar al betaald en dus van mij toch
Bekijk bijlage 37421
Nu interessante aanbiedingen bij Amazon Lente Deals !
Ben benieuwd, mooie aanwinst!
Zonde dat je dan niet voor een solo gegaan bent. Nu heb je meer betaald voor een onderstel wat je niet gebruikt...Na lang wikken en wegen toch voor een Bastard Urban Large gegaan.
Vd week al hout besteld en op maar gezaagd op mijn werk. Aangezien ik het buiten in elkaar moet zetten wacht ik nog even…
Wordt een verrijdbare tafel met mijn weber47 en de bastard erin.
To be continued!
Dat is een hele mooie! Ga je veel plezier aan beleven.Na lang wikken en wegen een wok aangeschaft. Ik vind het een top uitbreiding aangezien we binnen inductie hebben. De hitte zoals je op de barbecue hebt maakt echt een stuk beter en nog een excuus om vaker de q aan te steken!
Bekijk bijlage 37425
En na het seasonen:
Bekijk bijlage 37426
Ben er ook al ff voor aan het kijken. Waarom de keuze voor dit metaal en niet gietijzer?Na lang wikken en wegen een wok aangeschaft. Ik vind het een top uitbreiding aangezien we binnen inductie hebben. De hitte zoals je op de barbecue hebt maakt echt een stuk beter en nog een excuus om vaker de q aan te steken!
Bekijk bijlage 37425
En na het seasonen:
Bekijk bijlage 37426
Zonde dat je dan niet voor een solo gegaan bent. Nu heb je meer betaald voor een onderstel wat je niet gebruikt...
Desalniettemin, mooie aanwinst en ik ben benieuwd naar je meubel, daar zien wel wel eens een keer wat fotootjes van voorbij komen toch?
Mooi ding! Geniet ervan.
Voor een wok zag ik het voordeel van gietijzer niet echt. De pan hangt dicht op de kolen en wordt daardoor snel loeiheet, gietijzer heeft dan toch weer een langere tijd nodig om op temperatuur te komen. Als mijn q op temperatuur is hang ik de pan er in en kan ik snel aan de slag. Ook is de pan ook weer snel afgekoeld na een sessie en kan ik deze snel uitspoelen en wegleggen. Iets wat met gietijzer toch een heel stuk langer duurt.Ben er ook al ff voor aan het kijken. Waarom de keuze voor dit metaal en niet gietijzer?
Voor een wok zag ik het voordeel van gietijzer niet echt. De pan hangt dicht op de kolen en wordt daardoor snel loeiheet, gietijzer heeft dan toch weer een langere tijd nodig om op temperatuur te komen. Als mijn q op temperatuur is hang ik de pan er in en kan ik snel aan de slag. Ook is de pan ook weer snel afgekoeld na een sessie en kan ik deze snel uitspoelen en wegleggen. Iets wat met gietijzer toch een heel stuk langer duurt.
Het is een persoonlijke keus. Als het je allemaal niet zo uitmaakt dat je wat meer tijd moet nemen en je een stuk zwaardere pan hebt dan is gietijzer misschien wel een betere keus.
Ik ben geen expert maar van wat ik ervan heb gelezen doet het verder niks qua smaak en is het dus enkel een praktische afweging geweest voor mij.Het is dus puur praktisch? Qua werkwijze en smaak zou er dan geen verschil zijn?
En na afwassen verder geen onderhoud nodig. Ik weet dan wat te doen. ThanxIk ben geen expert maar van wat ik ervan heb gelezen doet het verder niks qua smaak en is het dus enkel een praktische afweging geweest voor mij.
Ah, ja dan zou ik het ook zo doen. Alles wat je extra kan krijgen voor het onderstel is dan mooi meegenomen!Deze kon ik prijstechnisch nog goedkoper krijgen dan een solo. Dat onderstel gaat nog in de verkoop.
Als ik aan de gang ga met het meubel zal ik er een mooi draadje aan wagen …![]()