Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Sjekers!Volgens mij kan je niet wachten om ze te gebruiken. Veel plezier ermee
Dutch ovens zijn onderweg dus vandaag maar het een en ander gescoord voor naast de bbq. Niet echt bbq maar wel heel makkelijk naast de bbq. 2 pitter voor sauspannetje, ideaal om de mop marinade/saus of satésaus warm te houden ofzo.
4.5 en 6 qt the windmill en 26.5 cm the windmill skillet onderweg. Ben benieuwd
Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk
Dat is nog leuker dan nieuw......Mijn nieuwste aanwinst, tja nieuw is relatief.
Via mijn ouders heb ik een oude skillet gekregen. Hij was van een tante in de VS.
Het merk is Wapak. Dat bedrijf is in 1926 gestopt. Via het logo op de pan kon ik enigszins de leeftijd van de pan bepalen. Hij is tussen 1903 en 1910 gemaakt, maar hij werkt nog als een tierelier!![]()
Inderdaad, dacht dat 'ie wel zou passen..... net niet dus maar ben er nu al verliefd op. Lekker de ruimte en door de dikte blijft 'ie bokkeheetDat is een flinke steen!
Tijd om meer spareribs in één keer te gaan maken!
Ja zo doe ik dat ook, meestal maak ik twee pakketjes. Als de eerste op is gaat de tweede er op voor wat langer roken. Werkt super!Succes! Die snippers gebruik ik ook voor Ribs en smaken me goed! maak er wel een aluminium pakketje van met wat gaatjes erin zodat ze op de kolen kunnen.
Kan een smokerbox wel gewoon op de kolen?wel oppassen met die aluminium enveloppes, als de kolen te warm zijn verbrand je gewoon het aluminium en dat wil je niet in je eten.
1 keer voor gehad en het vlees was voor de vuilbak.
Daarom gebruik ik NOOIT aluminium in de kolen, enkel op het rooster.
Investeer dan 1malig in zo een smokerbox, je gezondheid kan er maar wel bij varen.