Beef en Steak

Mijn laatste BBQ aanwinst

De kustlijn van NL is sowizo veel mooier als die volgebouwde BE kust lijn. Zelf ben ik Limburg ontvlucht en zou eigenlijk ook niet meer terug willen.

je waant je als NHer al snel in het buitenland als je het heuvelachtige landschap van Limburg inrijdt. Ga altijd met veel plezier daar naar toe.
Wonen is wat anders maar dat heeft ook met werk te maken. ;)
 
je waant je als NHer al snel in het buitenland als je het heuvelachtige landschap van Limburg inrijdt. Ga altijd met veel plezier daar naar toe.
Wonen is wat anders maar dat heeft ook met werk te maken. ;)

Het enige dat ik echt mis, is beenhouwerij Hendrickx in Smeermaas. Daar kun je goedkoop lekkere souvlaki's kopen (varken of kip). Echt de mooie kleintjes zoals het hoort. Die zijn 40gr/stuk en je betaald er iets van €42 voor 100 stuks. Maar telkens ik er nog kom, is het dicht of moet ik nog naar familie en moet ik het zien koel te houden.
 
Het enige dat ik echt mis, is beenhouwerij Hendrickx in Smeermaas. Daar kun je goedkoop lekkere souvlaki's kopen (varken of kip). Echt de mooie kleintjes zoals het hoort. Die zijn 40gr/stuk en je betaald er iets van €42 voor 100 stuks. Maar telkens ik er nog kom, is het dicht of moet ik nog naar familie en moet ik het zien koel te houden.
Klinkt goed!! Misschien toch maar een op accu basis koelbox aanschaffen die je kan aansluiten in de auto.
 
Omdat dit topic toch bedoelt is voor je laatste aanwinst, zal ik ook wat on topic posten. 😉

Nieuwe ‘tweedehands’ tafelmodel bastard op de kop weten te tikken. Erg blij mee!

6D63B213-1B97-4E9B-9F21-690B3282D168.jpeg


C76A479F-B91F-4CD6-BF50-BC7E3DCADC47.jpeg
 
Na lang wikken en wegen toch voor een Bastard Urban Large gegaan.

Vd week al hout besteld en op maar gezaagd op mijn werk. Aangezien ik het buiten in elkaar moet zetten wacht ik nog even…

Wordt een verrijdbare tafel met mijn weber47 en de bastard erin.

To be continued!
 
Ik zou zeggen, geniet ervan. Voor mij is eerst de binnenkeuken aan de beurt en daarna ga ik mss ook eens zien voor een buitenkeuken. Alhoewel ik mss wel iemand heb die het maakt voor enkel de kost van het materiaal :ROFLMAO:
 
Na lang wikken en wegen toch voor een Bastard Urban Large gegaan.

Vd week al hout besteld en op maar gezaagd op mijn werk. Aangezien ik het buiten in elkaar moet zetten wacht ik nog even…

Wordt een verrijdbare tafel met mijn weber47 en de bastard erin.

To be continued!
Zonde dat je dan niet voor een solo gegaan bent. Nu heb je meer betaald voor een onderstel wat je niet gebruikt...
Desalniettemin, mooie aanwinst en ik ben benieuwd naar je meubel, daar zien wel wel eens een keer wat fotootjes van voorbij komen toch?
 
Na lang wikken en wegen een wok aangeschaft. Ik vind het een top uitbreiding aangezien we binnen inductie hebben. De hitte zoals je op de barbecue hebt maakt echt een stuk beter en nog een excuus om vaker de q aan te steken! 😄
70B735F9-2C27-46F0-9820-EDEAC4D8A745.jpeg

En na het seasonen:
7F51A9A5-4D95-4764-9431-CEEA36DFBDC0.jpeg
 
Na lang wikken en wegen een wok aangeschaft. Ik vind het een top uitbreiding aangezien we binnen inductie hebben. De hitte zoals je op de barbecue hebt maakt echt een stuk beter en nog een excuus om vaker de q aan te steken! 😄
Bekijk bijlage 37425
En na het seasonen:
Bekijk bijlage 37426
Dat is een hele mooie! Ga je veel plezier aan beleven.
 
Zonde dat je dan niet voor een solo gegaan bent. Nu heb je meer betaald voor een onderstel wat je niet gebruikt...
Desalniettemin, mooie aanwinst en ik ben benieuwd naar je meubel, daar zien wel wel eens een keer wat fotootjes van voorbij komen toch?

Deze kon ik prijstechnisch nog goedkoper krijgen dan een solo. Dat onderstel gaat nog in de verkoop.

Als ik aan de gang ga met het meubel zal ik er een mooi draadje aan wagen … 💪🏻
 
Terug
Bovenaan Onderaan