- Berichten
- 6.775
Ja!!! Mijn badgeproject is ook klaar. Ik heb een stuk buikspek bij de slager gehaald, ingesneden in ruitvorm aan de vette kant, en twee dagen in een zak met grof zout, venkelzaadjes en laurierbladen laten liggen.
Na twee dagen het zout er zoveel mogelijk vanaf gewreven, en de WGA opgestookt tot 170?. Best leuk om eens op je WGA aan temperatuursbeheersing te doen. Fantast in het spek en in een slordige 5 kwartier naar 70?. Toen de spek een lekker korstje gegeven direct boven de kolen ( holymoly wat een rook).
Het was heerlijk, en leuk om te doen. Give me a badge Madge! =))
Na twee dagen het zout er zoveel mogelijk vanaf gewreven, en de WGA opgestookt tot 170?. Best leuk om eens op je WGA aan temperatuursbeheersing te doen. Fantast in het spek en in een slordige 5 kwartier naar 70?. Toen de spek een lekker korstje gegeven direct boven de kolen ( holymoly wat een rook).
Het was heerlijk, en leuk om te doen. Give me a badge Madge! =))