Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
@PaulRutten ik heb inderdaad van een deel van de point bunt ends gemaakt.
@Ewald ik heb dat van Madeira inderdaad ergens gelezen, wellicht iets voor een volgende keer. Is niet iets wat ik standaard in huis heb ;)
Vorige week mijn eerste brisket klaargemaakt.
Bij Inamood een brisket besteld van 6kg, paste gelukkig net in de vriezer.
Twee dagen vantevoren uitgehaald en laten ontdooien in de koelbox (paste niet in de koelkast).
Avond vantevoren getrimd (bijna een kg vet afgesneden, dit in blokjes in de...
Wide cut zijn inderdaad wat dunner, de dikbevleesde wat dikker. Hier houden we van zachte spareribs die langzaam zijn gegaard.
Van de Marko in principe prima spareribs voor de gemiddelde sessie thuis. Af en toe haal ik een keer een streng ergens anders, maar Makro maakt het wel betaalbaarder.
1...
Ik neem juist weer de dikbevleesde (Van Rooi) mee en niet de wide cut. Smaken verschillen fus gewoon uitproberen denk ik...
Verstuurd vanaf mijn SM-G990B2 met Tapatalk
Ik pak altijd pannekoekenspek omdat het net wat dikker is. ook wel eens van de Makro gehad, maar die was bijna te dik.
Zien er heerlijk uit die ballen!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.