- Berichten
- 295
Gevuld stokbrood.
Ingrediënten.
- 2 stokbroden
- 700 gram runder gehakt
- 6 eetl Parmezaanse kaas
- halve ui gesnipperd
- 1 eetlepel italiaanse kruiden
- 1 eetlepel NasQ BBQ SPG
- 2 eetl bbqsaus
- 1 eetlepel gedroogd peterselie
- pakje ontbijtspek
- pakje cheddar kaas
Bereiding .
Meng het gehakt met alle ingrediënten.
Snij de stokbroden door midden en hol ze uit.
Vul de broden met het gehakt mengsel.
Maak je bbq gereed met een directe en indirecte zone 200 graden.
Gril de gevulde broden direct boven de kolen ongeveer 6 a 8 min.
Gaar het gehakt indirect samen met het spek erop tot een kern temp van 70 graden.
Even aflakken met bbq saus
Laat als laatst de cheddar smelten.
Eetsmakelijk
Inspiratie van
Marcel Nas
Ingrediënten.
- 2 stokbroden
- 700 gram runder gehakt
- 6 eetl Parmezaanse kaas
- halve ui gesnipperd
- 1 eetlepel italiaanse kruiden
- 1 eetlepel NasQ BBQ SPG
- 2 eetl bbqsaus
- 1 eetlepel gedroogd peterselie
- pakje ontbijtspek
- pakje cheddar kaas
Bereiding .
Meng het gehakt met alle ingrediënten.
Snij de stokbroden door midden en hol ze uit.
Vul de broden met het gehakt mengsel.
Maak je bbq gereed met een directe en indirecte zone 200 graden.
Gril de gevulde broden direct boven de kolen ongeveer 6 a 8 min.
Gaar het gehakt indirect samen met het spek erop tot een kern temp van 70 graden.
Even aflakken met bbq saus
Laat als laatst de cheddar smelten.
Eetsmakelijk
Inspiratie van
Marcel Nas