Beef en Steak

Gevuld stokbrood

 

kruit17 Jeroen

Stoker
Berichten
295
Gevuld stokbrood.

Ingrediënten.

- 2 stokbroden
- 700 gram runder gehakt
- 6 eetl Parmezaanse kaas
- halve ui gesnipperd
- 1 eetlepel italiaanse kruiden
- 1 eetlepel NasQ BBQ SPG
- 2 eetl bbqsaus
- 1 eetlepel gedroogd peterselie
- pakje ontbijtspek
- pakje cheddar kaas

Bereiding .

Meng het gehakt met alle ingrediënten.

Snij de stokbroden door midden en hol ze uit.

Vul de broden met het gehakt mengsel.

Maak je bbq gereed met een directe en indirecte zone 200 graden.

Gril de gevulde broden direct boven de kolen ongeveer 6 a 8 min.

Gaar het gehakt indirect samen met het spek erop tot een kern temp van 70 graden.

Even aflakken met bbq saus

Laat als laatst de cheddar smelten.

Eetsmakelijk

Inspiratie van
Marcel Nas

1000246979.jpg


1000247254.jpg


1000247255.jpg


1000247256.jpg


1000247257.jpg


1000247258.jpg


1000247259.jpg


1000247260.jpg


1000247261.jpg


1000247268.jpg


1000247270.jpg
 
Njam Njam Jeroen😋

Ik maak dit altijd in de oven, nu ik dit zo zie ga ik deze versie van jouw eens op de bbq maken 😀
 
wow, dat ziet er heel smakelijk uit! Ik zou zelf niet bedenken om het brood eerst met het vlees naar de kolen op de bbq te leggen, maar ga dit zeker eens proberen binnenkort!
 
Zo dat zijn mooie gevulde stokbroodjes geworden 🥰 ze zien er echt super smakelijk uit!!
Het is hier alweer een tijd geleden dat we dat gemaakt hebben maar ze gaan gelijk op het boodschappenlijstje ;)
 
Dat is een lekker broodje!
Ik had je bericht bijna overgeslagen omdat ik niet zo’n broodeter ben, maar deze lust ik wel!
 
Terug
Bovenaan Onderaan