Hoi allen,
Over een paar dagen komt mijn bastard urban large binnen en ik ben me alvast aan het orienteren op wat ik als eerste ga maken.
Heb de kolen besteld plus wat rooksnippers en plankjes.
Wat is een leuk, mooi gerecht om mee te starten op een bastard? Ook rekening houdende met de temperaturen waar hij de eerste drie keren aan moet voldoen?
Ik zal zelf te denken aan
- parelhoen met groene asperges en tomaten chutney (was van het weekend bij de sligro en toen werd dit daar klaargemaakt op de kamado welke geproeft mocht worden)
- ribeye met chimichurri
- zalm op een rookplankje
Maar misschien hebben jullie nog goede tips?
Over een paar dagen komt mijn bastard urban large binnen en ik ben me alvast aan het orienteren op wat ik als eerste ga maken.
Heb de kolen besteld plus wat rooksnippers en plankjes.
Wat is een leuk, mooi gerecht om mee te starten op een bastard? Ook rekening houdende met de temperaturen waar hij de eerste drie keren aan moet voldoen?
Ik zal zelf te denken aan
- parelhoen met groene asperges en tomaten chutney (was van het weekend bij de sligro en toen werd dit daar klaargemaakt op de kamado welke geproeft mocht worden)
- ribeye met chimichurri
- zalm op een rookplankje
Maar misschien hebben jullie nog goede tips?