BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door JohanD

  1. JohanD

    Steven en Me Juni 2015: Op hickory gerookte Prime Rib.

    Gisteren voor het kerstdiner een ribroast van 5,4 kg gemaakt volgens dit recept, zeer geslaagd.
  2. JohanD

    Ribroast

    We zijn met 10 volwassennen en 7 kinderen dus hij komt vast op. Dank jullie voor het advies, eerste kerstdag gaat hij er op.
  3. JohanD

    Ribroast

    Dit is met been
  4. JohanD

    Ribroast

  5. JohanD

    skottelbraai

    Ik heb hem ook maar gebruik hem alleen op de camping om aardappels te bakken, nasi te maken etc. Voor het Q- en neem ik altijd de WGA mee, alleen als verplicht is dat op gas geQd moet worden gebruik ik de Cadac. De rest van het jaar ligt de Cadac op zolder bij de rest van de campingspullen
  6. JohanD

    De WGA op vakantie.

    Hier band hij ook regelmatig, blijft een fantatische Q. Krijg wel regelmatig vragen over de Q, veel mensen hier hebben een smokey joe en kennen de WGA niet.
  7. JohanD

    Kant en klare Heatermeters, de tweede ronde!

    Werkt perfect Piet, nogmaals dank. Het was even puzzellen met de Lid open instellingen en de instellingen van de fan maar volgens mij is het nu onder controle.
  8. JohanD

    Kant en klare Heatermeters, de tweede ronde!

    Ik ben er ondertussen uit Piet, iets met een slechte router (repeater) die steeds de verbinding verbrak, deze vervangen en het probleem opgelost. Nu alleen nog zien dat ik de waarschuwingsfunctie per mail aan de gang krijg. Morgen gaan we hem testen op de ribs.
  9. JohanD

    Kant en klare Heatermeters, de tweede ronde!

    HELP Helemaal blij met de heatermeter en na 2 dagen ziek vol goede moed begonnen met installeren. Handleiding opgezocht, kind kan de was doen dacht ik. Alles aangesloten conform handleiding, IP adres komt netjes in beeld maar als ik het adres invoer kan ik geen verbinding maken. Dit probleem...
  10. JohanD

    Kant en klare Heatermeters, de tweede ronde!

    Helemaal goed, bedankt
  11. JohanD

    Veel te leren: ribs

    Wij zijn echte rib liefhebbers, persoonlijk vind ik dat als je niet uitkijkt, je de smaak van het vlees ten onder laat gaan aan de smaak van de rub/mobsaus. Ik rub ze altijd licht in, ongeveer 2 uur van te voren. Dan circa 1,5 uur op de Q op 110 Gr. Vervolgens insmeren met olijfolie en 2 uur in...
  12. JohanD

    Groente: Tomaat gevuld met ei

    Lijkt me erg lekker, en wat een leuk idee
  13. JohanD

    Steven & Me december 2012 - Op hout bereide zalm met jeneverbessen

    Eindelijk weer eens tijd genomen om een Steven&me te maken. De ingredi?nten Op de Q Gaar Het bordje
  14. JohanD

    Mijn eerste teleurstelling met de Weber

    Ik heb ook de Weber briketten gebruikt en zoals Leo al zei, een tik tegen de poten ( met rubber hamer) helpt, verder gebruikte ik gewoon een volle starter, boven helemaal open, onder regelen. Dat is wennen maar begin met bijna dicht, dat was bij mij circa een halve cm van het begin de schuif...
Terug
Bovenaan Onderaan