Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb zelf met de losse FireBoard nooit problemen gehad, mooi dat het nu werkt.
Mocht het weer fout gaan, dan zou ik Clint van BBQEurope een mailtje sturen.
Welke vloeistoffen? Als ik het goed lees heeft Michiel de zalm bedekt met zout/suiker 2:1, dus een droge pekel vergelijkbaar met het pekelen van een droge ham...
Goed spoelen is m.i. de oplossing voor een minder zoute zalm
Als je de UDS alleen voor low&slow gaat gebruiken (waarvoor hij eigenlijk ontworpen is), zou ik niets aan de buitenkant doen. Mijn ervaring met het uitbranden en naderhand zelf in hittebestendige lak zetten, is dat de verf uiteindelijk loslaat en de ton aan de buitenkant gaat roesten.
Mocht de...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.