BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Ceriel

  1. Ceriel

    Eerste keer Pulled Pork

    Lekker hoor, gefeliciteerd met je stickertje!
  2. Ceriel

    Nog vele mooie jaren!

    Jullie ook via deze weg het allerbeste voor 2020! Ik denk dat we elkaar vast nog wel in een of andere rokerige omgeving tegenkomen  :)
  3. Ceriel

    UDS project en advies gevraagd.

    Mooi geworden, maar doet-ie het ook?  ;)
  4. Ceriel

    Weber Winter Barbecue workshop bij Reitse Spanninga.

    Hoog tijd dat ik mijn certificaat weer ga verlengen... lekker ite!
  5. Ceriel

    FireBoard app

    Ik heb zelf met de losse FireBoard nooit problemen gehad, mooi dat het nu werkt. Mocht het weer fout gaan, dan zou ik Clint van BBQEurope een mailtje sturen.
  6. Ceriel

    Zalm erg zout

    Welke vloeistoffen? Als ik het goed lees heeft Michiel de zalm bedekt met zout/suiker 2:1, dus een droge pekel vergelijkbaar met het pekelen van een droge ham... Goed spoelen is m.i. de oplossing voor een minder zoute zalm
  7. Ceriel

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd November "Lekker Snacken"

    Gefeliciteerd Sander! <:-P :O) <:-P
  8. Ceriel

    Pellet BBQ

    Kom maar op met de foto?s... Erg mooi apparaat, zeker icm de FireBoard!  B-)
  9. Ceriel

    Koud roken: kaas en eendenborstjes

    Ik krijg steeds meer spijt dat ik er niet bij kan zijn...... :((
  10. Ceriel

    Luchtgedroogde ham

    Erg mooi resultaat Bert!
  11. Ceriel

    UDS project en advies gevraagd.

    Als je de UDS alleen voor low&slow gaat gebruiken (waarvoor hij eigenlijk ontworpen is), zou ik niets aan de buitenkant doen. Mijn ervaring met het uitbranden en naderhand zelf in hittebestendige lak zetten, is dat de verf uiteindelijk loslaat en de ton aan de buitenkant gaat roesten. Mocht de...
  12. Ceriel

    Eerste poging mislukt?

    Chuck +1
Terug
Bovenaan Onderaan