- Berichten
- 20.862
Gisteren weer mogen genieten bij de Weber Grill Academy van Reitse Spanninga in Sneek.
We gaan hier al jaren naar toe en vinden in Reitse een top chef en Weber ambassadeur.
Het begon met een avacado met ansjovis tapenade en Hollandse garnaaltjes.
Tussen gerecht van roggebrood met cranberries en wildzwijnfilet. (Oeps, niet gebeurd)
Daarna een gerookte knolselderij soep met een sateetje en nootjes
Foto van soepje kan ik niet meer vinden.
Hoofdgerecht met entrecote, gewokte spitskool in kerrie saus, met kidney bonen met spek, ui en knoflook.
Als dessert peer in bladerdeeg met spijs en gele room met daar bij ijs en slagroom met noten crumble.
Zoals altijd bij Reitse was het weer: Lekker ?te
Bedankt voor het kijken
We gaan hier al jaren naar toe en vinden in Reitse een top chef en Weber ambassadeur.
Het begon met een avacado met ansjovis tapenade en Hollandse garnaaltjes.

Tussen gerecht van roggebrood met cranberries en wildzwijnfilet. (Oeps, niet gebeurd)
Daarna een gerookte knolselderij soep met een sateetje en nootjes

Foto van soepje kan ik niet meer vinden.
Hoofdgerecht met entrecote, gewokte spitskool in kerrie saus, met kidney bonen met spek, ui en knoflook.

Als dessert peer in bladerdeeg met spijs en gele room met daar bij ijs en slagroom met noten crumble.

Zoals altijd bij Reitse was het weer: Lekker ?te
Bedankt voor het kijken