Ik heb het recept uit de worstbijbel genomen voor de venkelsalami. Het recept aangehouden alleen heb ik salvianda zout genomen ipv Insta cure. We zijn drie dagen verder en het ziet er nu zo uit.
Volgens mij niet zo best..........
Iemand een idee wat er gebeurd zou kunnen zijn? Wat mij opviel was de "mist" in de koelkast aangezien de luchtvochtigheid op 95% moest staan. Mijn meter gaf overigens wel aan dat deze regelmatig rond de 97-98% zat.
Suggesties zijn welkom en ben benieuwd wat er misgegaan zou kunnen zijn en is het nog te redden?


Volgens mij niet zo best..........
Iemand een idee wat er gebeurd zou kunnen zijn? Wat mij opviel was de "mist" in de koelkast aangezien de luchtvochtigheid op 95% moest staan. Mijn meter gaf overigens wel aan dat deze regelmatig rond de 97-98% zat.
Suggesties zijn welkom en ben benieuwd wat er misgegaan zou kunnen zijn en is het nog te redden?