- Berichten
- 1.092
Ik ben nog steeds van alles aan het proberen kwa houtskool Ik persoonlijk ben niet ontevreden over black ranch quabracho uit paraguay, minder neutraal maar hindert mij niet als ik bijv. pulled pork maak.
dammers acacia is fijn, heb nu wat zakken van Weber met dit als omschrijving, "De Weber houtskool is gemaakt van beuken, haagbeuken, berken, eiken en appelhout."
Grill fanatics black wattle ( gele zak ) zakje a 10kg geprobeerd de sortering viel mij helaas erg tegen zo'n 2 emmers met gruis..
Marabu blijft ook fijn.
Denk als ik alles zo bekijk dat ik persoonlijk uitkom op dammers acacia en dammers marabu.
Eerst de huidige resterende 80kg opstoken voor ik wat een nieuwe lading houtskool ga aanschaffen.
Het is ook een kwestie van zelf beetje ervaring opdoen, is ook leuk toch
Mijn advies zou voor jou zijn begin met een zakje dammers acacia, speel met wat soorten rookhout lees je daar een beetje op in en heb vooral plezier!
dammers acacia is fijn, heb nu wat zakken van Weber met dit als omschrijving, "De Weber houtskool is gemaakt van beuken, haagbeuken, berken, eiken en appelhout."
Grill fanatics black wattle ( gele zak ) zakje a 10kg geprobeerd de sortering viel mij helaas erg tegen zo'n 2 emmers met gruis..
Marabu blijft ook fijn.
Denk als ik alles zo bekijk dat ik persoonlijk uitkom op dammers acacia en dammers marabu.
Eerst de huidige resterende 80kg opstoken voor ik wat een nieuwe lading houtskool ga aanschaffen.
Het is ook een kwestie van zelf beetje ervaring opdoen, is ook leuk toch
Mijn advies zou voor jou zijn begin met een zakje dammers acacia, speel met wat soorten rookhout lees je daar een beetje op in en heb vooral plezier!
Laatst bewerkt: