- Berichten
- 175
Ik heb een vraag.
Onlangs heb ik het recept van Ralph de Kok van de spareribs (321 wijze) gemaakt van verse babyback ribs van de slager. Deze waren me perfect gelukt. Dus ik dacht bestel wat meer van die spareribs via Beef&Steaks online. Die kreeg ik ingevroren aangeleverd. Nu had ik deze 12 uurtjes voor dat ze bereid gingen worden uit de diepvries gehaald en laten ontdooien. Zaterdag ik deze op precies dezelfde manier doen bereiden als die verse van de slager. Maar deze spareribs waren zo taai als maar zijn kan. Normaal zie de botjes omhoog komen en dan weet je dat ze goed zijn maar nu gebeurde dat niet. Dus al een uur extra in de folie laten liggen op de bbq. Waar kan dat aan liggen? Had ik die dan toch tijdens het proces in de folie nog meer vocht erbij moeten doen?
Zou iemand me daarin kunnen adviseren?
Onlangs heb ik het recept van Ralph de Kok van de spareribs (321 wijze) gemaakt van verse babyback ribs van de slager. Deze waren me perfect gelukt. Dus ik dacht bestel wat meer van die spareribs via Beef&Steaks online. Die kreeg ik ingevroren aangeleverd. Nu had ik deze 12 uurtjes voor dat ze bereid gingen worden uit de diepvries gehaald en laten ontdooien. Zaterdag ik deze op precies dezelfde manier doen bereiden als die verse van de slager. Maar deze spareribs waren zo taai als maar zijn kan. Normaal zie de botjes omhoog komen en dan weet je dat ze goed zijn maar nu gebeurde dat niet. Dus al een uur extra in de folie laten liggen op de bbq. Waar kan dat aan liggen? Had ik die dan toch tijdens het proces in de folie nog meer vocht erbij moeten doen?
Zou iemand me daarin kunnen adviseren?