- Berichten
- 1.437
Beter om ribben te bereiden volgens temperatuur dan louter op tijd
Ik heb al een aantal keer ribben bereid volgens deze methode en had altijd een perfect resultaat.
Forget the lore, forget the “traditions.” Make killer ribs by cooking them in a smoker burning at 275°F (135°C) up to an internal temp of 160°F (71°C), then wrapping them in foil and cooking them until they reach 203°F (95°C). Then let them “dry out” in the smoker for another 20 minutes, unwrapped. Use a leave-in probe thermometer like Signals™ to monitor the temps and they’ll turn out great.
Het hoe en waarom staat allemaal mooi beschreven in deze blog:
https://blog.thermoworks.com/pork/all-about-pork-ribs/
Ik heb al een aantal keer ribben bereid volgens deze methode en had altijd een perfect resultaat.
Forget the lore, forget the “traditions.” Make killer ribs by cooking them in a smoker burning at 275°F (135°C) up to an internal temp of 160°F (71°C), then wrapping them in foil and cooking them until they reach 203°F (95°C). Then let them “dry out” in the smoker for another 20 minutes, unwrapped. Use a leave-in probe thermometer like Signals™ to monitor the temps and they’ll turn out great.
Het hoe en waarom staat allemaal mooi beschreven in deze blog:
https://blog.thermoworks.com/pork/all-about-pork-ribs/