- Berichten
- 191
Gisterenochtend vroeg opgestaan om de WSM aan te slingeren. Vrijdagavond de voorbereidingen voor pulled pork reeds getroffen.
Stuk procureur van de Hanos, Van der Zee vlees.
Injectie (wedstrijd pp noskos recept) + rub Franky's pork prank.
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
Na 5 uurtjes, ca 73C in de glaze gezet (noskos wedstrijd pp recept)
		 
	
Na 2 uurtjes ingepakt en weer terug erop.
		 
	
De DIY CAC werkt na 4 jaar nog steeds prima
Na wat prikken, het vlees bij 92C eraf gehaald
		 
	
Eerst even laten uitdampen, daarna uurtje rusten.
		 
	
Bak vol pulled pork, met de eindsaus erbij.
		 
	
Tijdens deze run de Meater+ meteen uitgeprobeerd.
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Stuk procureur van de Hanos, Van der Zee vlees.
Injectie (wedstrijd pp noskos recept) + rub Franky's pork prank.
 
	 
	 
	Na 5 uurtjes, ca 73C in de glaze gezet (noskos wedstrijd pp recept)
 
	Na 2 uurtjes ingepakt en weer terug erop.
 
	De DIY CAC werkt na 4 jaar nog steeds prima

Na wat prikken, het vlees bij 92C eraf gehaald
 
	Eerst even laten uitdampen, daarna uurtje rusten.
 
	Bak vol pulled pork, met de eindsaus erbij.
 
	Tijdens deze run de Meater+ meteen uitgeprobeerd.
 
	 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 .
. 
						
					 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 Is gewoon een mooi degelijk deurtje in tegenstelling tot dat flubberding van Weber.
 Is gewoon een mooi degelijk deurtje in tegenstelling tot dat flubberding van Weber.

 
		 Die 'flimsy'alu deur van jouw WSM is toch ook al jaren oud.
 Die 'flimsy'alu deur van jouw WSM is toch ook al jaren oud. Die 'flimsy'alu deur van jouw WSM is toch ook al jaren oud.
 Die 'flimsy'alu deur van jouw WSM is toch ook al jaren oud.
		
