- Berichten
- 191
Gisterenochtend vroeg opgestaan om de WSM aan te slingeren. Vrijdagavond de voorbereidingen voor pulled pork reeds getroffen.
Stuk procureur van de Hanos, Van der Zee vlees.
Injectie (wedstrijd pp noskos recept) + rub Franky's pork prank.
Na 5 uurtjes, ca 73C in de glaze gezet (noskos wedstrijd pp recept)
Na 2 uurtjes ingepakt en weer terug erop.
De DIY CAC werkt na 4 jaar nog steeds prima
Na wat prikken, het vlees bij 92C eraf gehaald
Eerst even laten uitdampen, daarna uurtje rusten.
Bak vol pulled pork, met de eindsaus erbij.
Tijdens deze run de Meater+ meteen uitgeprobeerd.
Stuk procureur van de Hanos, Van der Zee vlees.
Injectie (wedstrijd pp noskos recept) + rub Franky's pork prank.



Na 5 uurtjes, ca 73C in de glaze gezet (noskos wedstrijd pp recept)

Na 2 uurtjes ingepakt en weer terug erop.

De DIY CAC werkt na 4 jaar nog steeds prima

Na wat prikken, het vlees bij 92C eraf gehaald

Eerst even laten uitdampen, daarna uurtje rusten.

Bak vol pulled pork, met de eindsaus erbij.

Tijdens deze run de Meater+ meteen uitgeprobeerd.
