- Berichten
- 1.936
Frits zei:Ja, dat is precies wat ik bedoel.
Okidokie Frits, bedankt voor je advies :-*
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Frits zei:Ja, dat is precies wat ik bedoel.
Jet zei:Sander72 zei:Haha, see you in two weeks Jet!
Dat lijkt mij heel spannend Sander maar ik doe niet aan blind dates =))
elhopo zei:1. 1 uur lijkt me lang genoeg, als het zout er maar een beetje af is.
2. a) Zou alleen de vleeskant doen, ik vermoed dat de smaak toch niet door het vet heen gaat (zit misschien zelfs ee nmembraam achter?)
b) Zou het achteraf doen, er zit al genoeg smaak in het vlees en ik denk dat het misschien wel wat teveel wordt anders? Het gaat denk ik voornamelijk om het korstje, toch? Misschien moet je nog wel een manier verzinnen om er zoveel mogelijk rub aan te laten hangen - gele mosterd ofzo?
3. kan, maar dat hoeft niet pers?. Als je vrij dunne plakjes snijdt maakt het voor de bite denk ik niet zoveel uit. Hier:
http://allseasoned.nl/recepten/pastrami
deden ze het zelfs maar tot 65 graden. Succes!
Ridevi71 zei:Als dit nog mislukt......
Ceriel zei:Nu al een mooi kleurtje!
Frits zei:Prachtig Jet.
Zag dat je de kruiden van Katz gebruikt. Aangezien dat Amerikaans is zou ik de bruine suiker vervangen door lichtbruine suiker. Amerika kent onze bruine suiker niet .
Frits zei:Jet, dat begrijp ik.
Het heeft op de smaak trouwens geen invloed, voornamelijk de kleur.