Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Hans zei:Hoi Jet.
Petje af en een hele diepe buiging, wat ziet dat er lekker uit. =D>
Ook je verslag is leuk om te lezen.
Ik mis de opening tijden op je reclame bord anders wellicht een broodje mee genieten.
noskos zei:Bij de Deli?s krijg je het ook koud hoor. Met mosterd en een pickle
Jet zei:Hans zei:Hoi Jet.
Petje af en een hele diepe buiging, wat ziet dat er lekker uit. =D>
Ook je verslag is leuk om te lezen.
Ik mis de opening tijden op je reclame bord anders wellicht een broodje mee genieten.
Hoi Hans.........ik ga er gewoon van blozen :blush:
Een broodje mee genieten zou leuk zijn maar de pastrami is al bijna op, soms moet je buren en familie ook wat gunnen doet wel pijn hoor ) goede les voor de volgende keer................veel meer maken, oh een openingstijden heb ik niet, het is hier altijd "Hotel de zoete inval"
+1Hans zei:Hoi Jet.
Petje af en een hele diepe buiging, wat ziet dat er lekker uit. =D>
Ook je verslag is leuk om te lezen.
Ik mis de opening tijden op je reclame bord anders wellicht een broodje mee genieten.
McPeet zei:+1Hans zei:Hoi Jet.
Petje af en een hele diepe buiging, wat ziet dat er lekker uit. =D>
Ook je verslag is leuk om te lezen.
Ik mis de opening tijden op je reclame bord anders wellicht een broodje mee genieten.
Leuk project om ook eens te gaan maken, foto's van die broodjes met koude Pastrami zien echt heeeeeeeeeel erg lekker uit.
Jet zei:picosuma zei:Dat ziet er mooi uit en smakelijk uit alleen weer jammer van de kaas mooi gedaan.
Oke, speciaal voor jou.................De lunch, zonder kaas
Mijn vermoeden is uitgekomen, koud vind ik hem persoonlijk nog lekkerder dan warm.
Cheers, op naar het volgende project. :-h
Bedankt allemaal voor het meelezen en meeleven met mijn project, en niet te vergeten jullie adviezen.
En natuurlijk ook mijn dank aan mijn wederhelft Ewald voor het maken van de vele foto's :-*
Jet zei:noskos zei:Bij de Deli?s krijg je het ook koud hoor. Met mosterd en een pickle
Oh ik dacht dat je daar kon kiezen warm of koud :-? vanmiddag op de sandwich mosterd, augurk en zuurkool (ben een echte zuurkool verslaafde ) en natuurlijk de pastrami
vogels zei:Ziet er erg smakelijk uit.. heb van de week ook een puntborst besteld bij de slager dus ga t ook maar eens proberen.
Ik lees wel behoorlijk wat verschil in bereiding, de ene keer tot kern 65 (eindpunt) ander recept zoals brisket for ruim 90 kern. Waarom heb jij voor het laatste gekozen?
Jorte zei:Terwijl ik een diepe buiging maak neem ik met een zwierige gebaar mijn hoed af....
Poetsertje zei:Wat een leuk projectverslag Jet, ik heb het met smaak gevolgd.
Ik vind het vaak koud of opgebakken het aller lekkerst als ik Brisket maak.
Mijn poging was de vorige keer maar 75% gelukt. (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=16730.15)
Ik ga dat nog een keer zo zorgvuldig aanpakken zoals jij dat hebt gedaan.
Complimenten
Frits zei:Wat een feest deze heerlijke foto's te mogen bekijken, de pastrami stijgt op de to-do-lijst!
Jet, bedankt voor het delen van dit mooie project.