- Berichten
- 96
deze is zo handig. goede koop is dat
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
deze is zo handig. goede koop is dat
Doe had ik ooit bij de action gekocht, maar dat ding kon niet tegen de hitte!
Mijn laatste aanwinst zijn katoenen handschoenen van @NasQ voor onder mijn nitrilhandschoenen. Ideaal voor het pullen van je PP en het vasthouden van vlees bij het snijden als het van de BBQ komt
Bekijk bijlage 54381
Mijn laatste aanwinst zijn katoenen handschoenen van @NasQ voor onder mijn nitrilhandschoenen. Ideaal voor het pullen van je PP en het vasthouden van vlees bij het snijden als het van de BBQ komt
Bekijk bijlage 54381
Om even terug te komen op de discussie omtrent aanzetstaal of niet en zo ja welk? Ik heb met de messenboer gebeld; deze adviseerde voor mijn santoku-mes vanwege het materiaal idd een aanzetstaal met diamant. Eentje van ruim vier tientjes was meer dan voldoende, dus deze heb ik genomen en ben niet voor het dure forged katai exemplaar behorend bij het mes gegaan. Inmiddels ontvangen en even geprobeerd, maar het verschil merk je wel hoor! Nu nog oefenen.Volgens mij zet je met een aanzetstaal de braam terug. Je maakt hierbij de hoek steeds groter. Je slijpt dus niet. Na ........ tijd moet je dus weer slijpen om het mes weer te voorzien van een vouw met de juiste hoek. Tot zover de theorie. Er zijn koks met topmessen die na jaren nog steeds hun messen aanzetten en dus niet slijpen. Zelf heb ik een slijpstaal met diamant. Ben ik niet zo tevreden over. Komt door mijn techniek ik slijp ze liever op de machine.
Uhm geinig maar wellicht beetje stomme vraag naar wat is het/wat doe je er precies mee?
Ik vond geen filmpje van exact dezelfde, maar vergelijkbaar met deze:Uhm geinig maar wellicht beetje stomme vraag naar wat is het/wat doe je er precies mee?
Duidelijk leuke gimmick mocht je veel visite krijgn..