Smokeye
Kooltjesharker
- Berichten
- 164
Haha! Ik denk niet dat ze aan verzenden doen
Wil het wel afhalen
Low en slow op de 57 GBS
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Haha! Ik denk niet dat ze aan verzenden doen
Haha! Ben je zo dichtbij kerel?Wil het wel afhalen
Low en slow op de 57 GBS
Haha! Ben je zo dichtbij kerel?
Vanochtend een fred stone voor de Bastard gekocht… voor de pizza’s en brood straks. Tot nu toe alleen met een dunne pizzasteen van weber gewerkt, wat resulteerde in een veel te hete steen na twee pizza’s. Vaak té knapperige randen en een sompig midden. Dat zou verleden tijd moeten zijn met een fredstone. Ben benieuwd naar de ervaringen van anderen…. Bekijk bijlage 26783
Mooi rood is niet lelijk. leuk die sponsors?Degenen die me op Instagram volgen hadden hem al langs zien komen, mijn laatste aanwinst is de KJ Classiv 3. Hij staat al even in de tuin, maar ik moet hem nog steeds aansteken
Bekijk bijlage 26784
Niks gesponsord, gewoon zelf gekocht met mijn zuurverdiende centjes. Ik wil voor mijn hoofdbarbecue geen verplichtingen hebben.Mooi rood is niet lelijk. leuk die sponsors?
En terecht. Elk zijn kleur en smaak! *doet z’n Urban Large een aaitje geven*Niks gesponsord, gewoon zelf gekocht met mijn zuurverdiende centjes. Ik wil voor mijn hoofdbarbecue geen verplichtingen hebben.
Niks gesponsord, gewoon zelf gekocht met mijn zuurverdiende centjes. Ik wil voor mijn hoofdbarbecue geen verplichtingen hebben.
Vindt t daarom extra interessant waarom een kamado van dit kaliber naast een weber summit charcoal? Of meer voor de hobby in het kader van weer eens wat andersNiks gesponsord, gewoon zelf gekocht met mijn zuurverdiende centjes. Ik wil voor mijn hoofdbarbecue geen verplichtingen hebben.
Ik ben heel benieuwd hoe je de sloroller ervaart t.o.v. normale plate setter. Fijn om ook een keer een niet gesponserde meningen te krijgenDegenen die me op Instagram volgen hadden hem al langs zien komen, mijn laatste aanwinst is de KJ Classic 3. Hij staat al even in de tuin, maar ik moet hem nog steeds aansteken
Bekijk bijlage 26784
Sompig midden heeft ook te maken met de gelijkmatigheid van je bodem en de hoeveelheid topping.Vanochtend een fred stone voor de Bastard gekocht… voor de pizza’s en brood straks. Tot nu toe alleen met een dunne pizzasteen van weber gewerkt, wat resulteerde in een veel te hete steen na twee pizza’s. Vaak té knapperige randen en een sompig midden. Dat zou verleden tijd moeten zijn met een fredstone. Ben benieuwd naar de ervaringen van anderen…. Bekijk bijlage 26783
De Bastard was door Bastard in mijn tuin gezet om op te koken, dit geheel zonder voorwaarden of enige financiële vergoeding. Toen ik zei dat ik voortaan op een andere kamado ging koken is hij weer opgehaald.Mooi ding hoor. Bastard weggedaan, of is het een uitbreiding van de verzameling?
Vindt t daarom extra interessant waarom een kamado van dit kaliber naast een weber summit charcoal? Of meer voor de hobby in het kader van weer eens wat anders
Ik ben heel benieuwd hoe je de sloroller ervaart t.o.v. normale plate setter. Fijn om ook een keer een niet gesponserde meningen te krijgen
Ja, nice. Deze thermometer heb ik ook aangeschaft en heb er tot nu toe prima ervaringen mee. Wat ik wel opmerk is dat het bereik een beetje aan de krappe kant is (maar dat is inherent aan Bluetooth) en dat de batterij vrij snel leeg is. Ne een paar runs (waaronder spareribs van 5-6 uur) geeft de app aan dat de batterij aan vervanging toe is. Verder een prima ding. Naast deze thermometer heb ik ook de MEATER+ en ik gebruik ze afwisselend. Handig van de InkBird is de 2 probes en dat maakt hem wel wat breder inzetbaar.Mijn laatste aankoop.
Bekijk bijlage 26819Ik weet niet of het wat is. Was 3 tientjes bij bol. Iemand ervaring mee?
Sowieso zit er in de hele beleving van een product of je het nu wilt of niet altijd subjectiviteit.
Heel veel ervaringen delen en ieder moet er zijn deel uithalen denk ik.
Ja, nice. Deze thermometer heb ik ook aangeschaft en heb er tot nu toe prima ervaringen mee. Wat ik wel opmerk is dat het bereik een beetje aan de krappe kant is (maar dat is inherent aan Bluetooth) en dat de batterij vrij snel leeg is. Ne een paar runs (waaronder spareribs van 5-6 uur) geeft de app aan dat de batterij aan vervanging toe is. Verder een prima ding. Naast deze thermometer heb ik ook de MEATER+ en ik gebruik ze afwisselend. Handig van de InkBird is de 2 probes en dat maakt hem wel wat breder inzetbaar.
Hoe dan ook, heel veel plezier ermee.
Ik heb deze inderdaad voor de 2 probes genomen. 1 voor het vlees en ander om op rooster te klemmen.Ja, nice. Deze thermometer heb ik ook aangeschaft en heb er tot nu toe prima ervaringen mee. Wat ik wel opmerk is dat het bereik een beetje aan de krappe kant is (maar dat is inherent aan Bluetooth) en dat de batterij vrij snel leeg is. Ne een paar runs (waaronder spareribs van 5-6 uur) geeft de app aan dat de batterij aan vervanging toe is. Verder een prima ding. Naast deze thermometer heb ik ook de MEATER+ en ik gebruik ze afwisselend. Handig van de InkBird is de 2 probes en dat maakt hem wel wat breder inzetbaar.
Hoe dan ook, heel veel plezier ermee.
Dat is zeker goed om te lezen en af te zien aan de video's op youtube! Er zijn veel grote namen te vinden die zo zwaar gesponsord worden dat het de indruk wekt dat je hun mening over de producten niet meer als objectief kan beschouwen. Ben erg benieuwd naar je ervaringen met de KJ3!Dus kiwietje, bij mij geen gesponsorde mening Die grote omwisselactie voor niet sluitende Bastard doppen, waar denk je dat die door kwam? Versie één van de Weber SmokeFire heb ik ook nooit gekregen nadat ik een bericht had gepost over wat de Amerikaanse gebruikers er allemaal voor problemen mee hadden ontdekt.
Ik schrijf voor mijn lezers, niet voor de bedrijven.