Hallo allemaal,
Ik ben vandaag bezig met me eerste Pulled pork.
Ik ben het aan het bereiden op the bastard, vind het zo ideaal dat je zo goed de temperatuur kan regelen.
De houtskolen heb ik van dammers gebruikt en houtsnippers van appelhout
Heb het vlees bestelt bij B.B.Quality de boston butt van 4 kilo.
Heb het gisteravond gemarineerd met piggy mix bbq kruiden.
En heb het elk uur ingesprayd met Smokey pig spray. Het ligt nu al 7 uur op de bbq. Ik heb het op dit moment in aluminium folie liggen voor de komende 5 uur.
Hieronder een foto toen die net van de kamado kwam en tijd voor ze rust onder aluminium folie.
Hier ff snel een broodje gemaakt niet het juiste broodje maar om snel te proeven en damm wat is het heerlijk zeg.
Dit is het eind resultaat dammm wat is dat veel zeg van de 4 kilo pff beetje voor morgen en de rest in de vriezer kan genoeg gerechten hiermee maken gelukkig. Heb al genoeg opgezocht kan niet wachten
Hoop de sticker te krijgen hierdoor hahaha
Ik ben vandaag bezig met me eerste Pulled pork.
Ik ben het aan het bereiden op the bastard, vind het zo ideaal dat je zo goed de temperatuur kan regelen.
De houtskolen heb ik van dammers gebruikt en houtsnippers van appelhout
Heb het vlees bestelt bij B.B.Quality de boston butt van 4 kilo.
Heb het gisteravond gemarineerd met piggy mix bbq kruiden.
En heb het elk uur ingesprayd met Smokey pig spray. Het ligt nu al 7 uur op de bbq. Ik heb het op dit moment in aluminium folie liggen voor de komende 5 uur.
Hieronder een foto toen die net van de kamado kwam en tijd voor ze rust onder aluminium folie.
Hier ff snel een broodje gemaakt niet het juiste broodje maar om snel te proeven en damm wat is het heerlijk zeg.
Dit is het eind resultaat dammm wat is dat veel zeg van de 4 kilo pff beetje voor morgen en de rest in de vriezer kan genoeg gerechten hiermee maken gelukkig. Heb al genoeg opgezocht kan niet wachten
Hoop de sticker te krijgen hierdoor hahaha
Laatst bewerkt: