Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Nee nog niet dus denk dat ik iets fout doe. Bedankt denk doe het een beetje uitgebreidNog geen Knorretje??! Volgens mij heb je die wel verdient!
Dankje, nice das een goed idee zeg zal het onthoudenLekkere PP mooi zeg! Zou wel broodje willen! Goede tip met bitterballen oooohhh
Verstuurd vanaf mijn SM-A505FN met Tapatalk
Ik ben niet zo van de digitale wil af en toe de deksel open doen en lekker ruiken. Die heerlijke geur die er vanaf komt. Met een digitale meter heb je er helemaal geen omkijken meer naar das tog niks. Jah het was egt heerlijkMooie run PP. Lekker ouderwets zonder digitale meters. Mooi hoor. Je PP ziet er heerlijk uit. Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je knorrie
De restjes opdelen in porties.
Indien je een vacuumtoestel hebt is dit ideaal en in combinatie met een sousvide handig om terug op te warmen zonder dat het uitdroogt.
Verwerken op pizza is een tip of probeer eens bitterballen te maken met een restje pulled pork.
Een andere aanrader zijn loempia's met pulled pork.
Je kan gerust pullen in porties opdelen en vacumeren.Ik ga hier ff op inpikken. Ik ga vrijdag of zaterdag PP maken voor de allereerste keer. Vermits we niet veel volk kunnen uitnodigen, ga ik dus met zeer veel overschot zitten, daar ik een BB heb van 6,5kg waarvan ik verwacht dat ik met 4kg PP ga komen te zitten. Dus vacumeren en invriezen.
Nu, thuis zijn er niet veel liefhebbers van te zoete BBQ sauzen, dus ga ik de PP wel in glaze zetten en daarna pullen, maar ga ik er geen BBQ saus doorheen doen, zodat elk de saus erop doet als het op het broodje ligt en dus eigen saus kiest. De zoon bv curry ketchup en mijn vrouw samourai. Ik dan de lekkere BBQ sauzen.
Nu dacht ik eens gelezen te hebben dat het best is om er wel BBQ saus doorheen te doen en dan te vacumeren. Kan dat niet gewoon zonder BBQ saus? Daarna dus in porties invriezen.
Je kan gerust pullen in porties opdelen en vacumeren.
Wanneer je nadien een portie uit de vriezer haalt, dien je wel wat vocht toe te voegen wanneer je het vlees opwarmt in een pannetje (appelsap, cola of BBQ-saus indien je enkel een portie voor jezelf maakt)
Zelf ben ik in bezit van een sousvide stick, deze gebruik ik hoofdzakelijk om gevacumeerde porties mee op te warmen, voordeel is dat al het vocht wat in de zak werd toegevoegd ook in de zak blijft tijdens het opwarmen.
Zonder sousvide stick lukt het inderdaad ook, ik gebruik deze omdat hij hier toch in de kast ligt.Dus beter dan dus om al bv wat appelsap mee in het zakje te doen voor het vacumeren en zo de vriezer in? Sous vide stick is handig, maar zonder stick kan ik ook water opwarmen