- Berichten
- 465
In de vriezer lag nog een rollade, een kippendij rollade. Super lekker uit de oven maar nog lekkerder van de bbq. Deze opgestookt naar 180 graden en de rollade erop gedaan.
En ik had onlangs een recept gelezen van Jord Althuizen en dat betrof de geroosterde bloemkool. Mijn kruidenkast is redelijk up to date en kon de bloemkool even koken in de kruiden en daarna volgens recept op de bbq indirect
Was erg leuk om te doen! De rollade lag al even op de gril, toen deze de 60 graden had bereikt heb ik die bloemkool erbij gedaan.
Ook heb ik het sausje gemaakt, maar deze heb ik te vroeg warm gemaakt, en te veel ingedikt, de kokos smaak was wat vervlogen.
Maar wat heb ik een fout gemaakt! In plaats van een mooi mild stukje beuken hout heb ik een blokje eiken hout erbij gegooid. De rollade kon dit prima hebben maar die bloemkool was helemaal verpest. Net een hap uit een asbak. Zo jammer!!
uiteindelijk was er genoeg als bij gerecht naast het vlees. En hebben we nog smakelijk gegeten.
En ik had onlangs een recept gelezen van Jord Althuizen en dat betrof de geroosterde bloemkool. Mijn kruidenkast is redelijk up to date en kon de bloemkool even koken in de kruiden en daarna volgens recept op de bbq indirect
Was erg leuk om te doen! De rollade lag al even op de gril, toen deze de 60 graden had bereikt heb ik die bloemkool erbij gedaan.
Ook heb ik het sausje gemaakt, maar deze heb ik te vroeg warm gemaakt, en te veel ingedikt, de kokos smaak was wat vervlogen.
Maar wat heb ik een fout gemaakt! In plaats van een mooi mild stukje beuken hout heb ik een blokje eiken hout erbij gegooid. De rollade kon dit prima hebben maar die bloemkool was helemaal verpest. Net een hap uit een asbak. Zo jammer!!
uiteindelijk was er genoeg als bij gerecht naast het vlees. En hebben we nog smakelijk gegeten.