WimpierPad
Kooltjesharker
- Berichten
- 119
Beste allemaal, jaren gekookt op mijn kogel bbq'tje en toen upgrade gemaakt naar een kamado joe classic 1, fijn apparaat, maar elke keer het drempeltje over van in en uit de veranda deed hem verschuiven in zijn nest. Tevens was de kamado toen ik 3 keer in de week begon te koken een beetje laag en qua ruimte beperkt en nog wat onhandigheidjes.
Ik wilde een ander
De vrouw vond het goed en het apparaat met een weemoedig gevoel uitgezwaaid.... We bleven alleen achter met onze kamado joe junior, nog drie uur mijn tranen in zijn margriet schijf te hebben geplengd, heb ik mezelf opgeraapt, en ben met de vrouw afgereisd naar de bbq Village, en heb een basterd urban large en een basterd urban. Small (voor het vissen en familie bezoek
) gekocht.
Helemaal gelukkig.... Of toch niet.
De kamado in elkaar gezet, en de large perfect als ie was meteen ingebrand, langzaam 2 uurtjes op 150 graden.
De small is niet zo mooi afgewerkt en heeft een krom rooster en slecht kitwerk en afgebrokkeld keramiek binnen in, dus staat al week in de hoek omdat ik een garantie verzoek bij de basterd heb ingediend, helaas nog geen reactie.
Mijn urban large complete is echter te snel gekocht, erg de balen en na filmpjes te hebben bekeken spijt dat ik niet gekozen heb voor de vx large.
Mijn begrijpende echtgenoot merkte dat er wat dwars zat, ik gebruikte alleen maar de junior, en wilde eig niet ontevreden zijn.
Op haar verzoek
, staat de 2 uur ingebrande basterd urban large nu voor een prikkie op markplaats en word morgen denk ik opgehaald, nu meteen de vx bestellen maar
Of of monilith of green egg of. Ikwil gewoon nu 10 jaar vooruit. Het heeft me niet gelukkiger gemaakt.
De large vx lijkt me erg mooi om veel en jaren op te koken, maar als ik straks mijn kamado's heb staan.... Ik ga er alleen maar van genieten.
Wat is jullie advies? Is de vx het dromen en investeren waard, of zit ik op het verkeerde spoor.
Morgen de tuin aanpassen met een pleintje van 60_60 tegels in de midden, loopt de bbq beter en makkelijker op, als ik klaar ben wil ik het wel posten....
Voor nu, medeliefhebbers wat is op dit moment wijs....
Of misschien niet goed wijs met mijn drie kamado's en kogeltje en cobb voor de vakantie....
Ik wilde een ander

De vrouw vond het goed en het apparaat met een weemoedig gevoel uitgezwaaid.... We bleven alleen achter met onze kamado joe junior, nog drie uur mijn tranen in zijn margriet schijf te hebben geplengd, heb ik mezelf opgeraapt, en ben met de vrouw afgereisd naar de bbq Village, en heb een basterd urban large en een basterd urban. Small (voor het vissen en familie bezoek

Helemaal gelukkig.... Of toch niet.
De kamado in elkaar gezet, en de large perfect als ie was meteen ingebrand, langzaam 2 uurtjes op 150 graden.
De small is niet zo mooi afgewerkt en heeft een krom rooster en slecht kitwerk en afgebrokkeld keramiek binnen in, dus staat al week in de hoek omdat ik een garantie verzoek bij de basterd heb ingediend, helaas nog geen reactie.
Mijn urban large complete is echter te snel gekocht, erg de balen en na filmpjes te hebben bekeken spijt dat ik niet gekozen heb voor de vx large.
Mijn begrijpende echtgenoot merkte dat er wat dwars zat, ik gebruikte alleen maar de junior, en wilde eig niet ontevreden zijn.
Op haar verzoek

Of of monilith of green egg of. Ikwil gewoon nu 10 jaar vooruit. Het heeft me niet gelukkiger gemaakt.
De large vx lijkt me erg mooi om veel en jaren op te koken, maar als ik straks mijn kamado's heb staan.... Ik ga er alleen maar van genieten.
Wat is jullie advies? Is de vx het dromen en investeren waard, of zit ik op het verkeerde spoor.
Morgen de tuin aanpassen met een pleintje van 60_60 tegels in de midden, loopt de bbq beter en makkelijker op, als ik klaar ben wil ik het wel posten....
Voor nu, medeliefhebbers wat is op dit moment wijs....
Of misschien niet goed wijs met mijn drie kamado's en kogeltje en cobb voor de vakantie....