EvelienMP
Vuurmaker
- Berichten
- 71
Weer eens iets nieuws proberen, dit keer porchetta. Twee dagen van te voren het vlees uit de diepvries gehaald en globaal de bereiding van Noskos gevolgd Avond ervoor het zwoerd ingeprikt en ingesmeerd met backing soda en zout. Ik vond dat er erg veel vet op het vlees zat, maar dat kon ook aan mij liggen.
Dag erna buikspek gevlinderd omdat het niet zo een groot stuk was, net aan geen 1kg. Opgerold en zo goed en zo kwaad als het ging vastgebonden. Ook nu nog veel vet weggesneden.
3u op de bbq, daarna nog hoog proberen te stoken maar het thuisfront werd ongeduldig en zijn niet zo van de crackling. (Gelukkig las ik mijn tekst nog even na, van crackling had mijn telefoon crackpijp gemaakt
Houden we ook niet van)
Na het snijden vonden we dat er erg veel vet was, te veel voor ons. Was niet echt ons stukkie vlees, zijn dingen die we lekkerder vinden. Maar altijd leuk om iets nieuws te proberen. En nog steeds verliefd op het spit.
Dag erna buikspek gevlinderd omdat het niet zo een groot stuk was, net aan geen 1kg. Opgerold en zo goed en zo kwaad als het ging vastgebonden. Ook nu nog veel vet weggesneden.
3u op de bbq, daarna nog hoog proberen te stoken maar het thuisfront werd ongeduldig en zijn niet zo van de crackling. (Gelukkig las ik mijn tekst nog even na, van crackling had mijn telefoon crackpijp gemaakt

Na het snijden vonden we dat er erg veel vet was, te veel voor ons. Was niet echt ons stukkie vlees, zijn dingen die we lekkerder vinden. Maar altijd leuk om iets nieuws te proberen. En nog steeds verliefd op het spit.