- Berichten
- 446
Leuk onderwerp! Heb er lekker de tijd voor genomen en bij deze nog op de valreep mn inzending.
Broodje zalm, lekkere lunch, helemaal als er alcohol in moet
Had eerst de gedachte om de kamado aan te steken maar het voelde toch niet goed om Zuid Afrikaanse roosterbroodjes te maken op de kamado als er ook een Braai beschikbaar is.. Vanochtend dus de fik erin. Gisteren de tzatziki al gemaakt en de zalm verzopen.
Vanochtend begonnen aan de broodjes (kleintje was rest, wilde mn zoontje graag
), Q aan, plankjes van Frits even ‘aanzetten’ en de zalm erop. Hij moest diagonaal op de braai en er zijn altijd best wel wat temperatuursverschillen op het oppervlak, maar heb em goed in de gaten gehouden en af en toe onder een andere hoek gezet.
Resultaat was echt lekker, heerlijk zachte zalm en ook die broodjes zijn gewoon echt goed. Die gaan zeker vaker op de Q komen! Bedankt voor alle inspiratie en het leuke onderwerp!
Oja, en de foto’s natuurlijk
Broodje zalm, lekkere lunch, helemaal als er alcohol in moet

Had eerst de gedachte om de kamado aan te steken maar het voelde toch niet goed om Zuid Afrikaanse roosterbroodjes te maken op de kamado als er ook een Braai beschikbaar is.. Vanochtend dus de fik erin. Gisteren de tzatziki al gemaakt en de zalm verzopen.
Vanochtend begonnen aan de broodjes (kleintje was rest, wilde mn zoontje graag

Resultaat was echt lekker, heerlijk zachte zalm en ook die broodjes zijn gewoon echt goed. Die gaan zeker vaker op de Q komen! Bedankt voor alle inspiratie en het leuke onderwerp!
Oja, en de foto’s natuurlijk

Laatst bewerkt: