Beef en Steak

Recente inhoud door Vuurvlieg

  1. V

    Weber smoke fire

    Goedemorgen, is meer een vraag aan anderen die ook een weber pellet grill hebben. Was de eerste keer dat ik hem heb gebruikt. Misschien doe ik iets fout. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  2. V

    Weber smoke fire

    Ik heb sinds kort een weber smoke fire stealth edition. Maar krijg hem niet op de hoogste temperatuur. De 315 beloofde graden haal ik bij lange na niet. Display geeft aan 255 graden. Mijn meater 275 graden. Onder de 250 zeer stabiel. Wilde even een ribey proberen te searen. Dat is dus niet...
  3. V

    Back in town

    Back in town
  4. V

    Grillstock Bristol

    Ik kreeg deze melding in de HD versie
  5. V

    Grillstock Bristol

    I Ik heb nu een tweede tapatalk ge?nstalleerd die ziet er anders uit de vorige versie (tapatalk HD) die zit echter niet meer in de Appstore ( IOS ) welke gebruiken jullie.
  6. V

    Grillstock Bristol

    Ik krijg hier de volgende melding. Mobile upload failed <html> <head><title><403 forbidden><title/head En dan nog een hele riedel
  7. V

    Grillstock Bristol

    Hoi, ik kan plots geen foto's uploaden via taakbalk. is er iets veranderd?
  8. V

    Grillstock Bristol

    Ja Bunch of Swines heb ik gezien. Die hadden een mooi rvs rookvat
  9. V

    Grillstock Bristol

  10. V

    Erwin's UDS (incl. PI&D controller)

    Hallo, mooi spulletje bij elkaar daar. Ik ben al een tijdje op zoek naar een pid controller voor mijn rookkast. Waar heb je die aangeschaft ? En de thermokoppels zitten die erbij of los aangeschaft?
  11. V

    Kip zonder kop / Ceramic Drunk Chicken Heads

    Hallo structor, Alles goed ontvangen vandaag. Nog heel erg bedankt voor alle moeite. In het echt zien ze er nog mooier uit dan op de plaatjes. Top!
  12. V

    Sardientjes koud roken

    Ik zou ze warm roken, net als makreel.
  13. V

    Procureur in zoet/zure saus, bedankt Maroc!

    Zie ik het goed? Heb je de procureur door de lengte gehalveerd? Ziet er erg smakelijk uit.
  14. V

    Draaispit

    Ja ja, leuk al die berichten over mijn projectje. Het duurde inderdaad veel te lang. M.a.w het vlees was doorgeslagen en met uitzondering van de wel heel lekkere bark op de randjes van het vet niet te "vreten" Een enorme teleurstelling dus. Maar goed weer wat geleerd, volgende keer eerder int...
Terug
Bovenaan Onderaan